Srpska mis koja je ostavila bivšeg igrača Hofenhajma: Nisam htela da budem tipična žena fudbalera

Mirjana Vasović Zuber je posle 12 godina veze odlučila da krene svojim putem

  • 3
Mirjana Zuber Foto: Danijel Pavlović

Srpski model i nekadašnja učesnica takmičenja Mis Švajcarske Mirjana Vasović Zuber otkrila je razlog svog rastanka sa najboljim fudbalerom ove zemlje Stivenom Zuberom, fudbalerom Ajntrahta iz Frankfurta, koji je do ovog leta igrao četiri godine za Hofenhajm. 

Posle 12 godina veze i pet godina braka Mirjana je odlučila da stavi tačku na ovu ljubav. Inače, Mira je učestvovala kao modni dizajner na Beogradskoj nedelji mode i dobila je nagradu prestižnog časopisa ELLE za „najupečatljiviju reviju piste“ koja joj je otvorila nova vrata u svetu glamura i mode.

O svom razlazu sa Stivenom Zuberom kaže:

- Nije bilo nikakvog posebnog razloga ili nekog promašaja. Želela sam da nastavim dalje -otkriva Mirjana za Telegraf i dodaje:

- Kada si sa nekim 12 godina zajedno i kada gledaš svaki dan tu posvećenost poslu kojim se bavi tvoj partner, dobiješ neku motivaciju.

- Ja sam bila tu svaki dan, svako jutro i gledala tu disciplinu i profesionalni odnos.

- On je živeo svoj san i bio mi je inspiracija. I jako sam srecna danas, da sam to mogla za sebe da izvučem.

- Ipak, gledam na neke stvari malo drugačije od drugih devojaka, i na to sam jako ponosna.Shvatila sam da i ja želim da se razvijam kao žena i kao ljudsko biće.

Na pitanje kakva je reakcija bila Stivena na informaciju u rastanku Mirjana kaže:

- Naravno da je bilo teško, ali ide se dalje. Oboje imamo jako jak „mindset“ šta se tiče kako pozitivno misliti u „teškim“ vremena. Ne znam kako će dalje biti, kako će to uticati na njega, ali ja ću i dalje biti podrška i bodriću ga pri svakom uspehu i radovaću se. Ipak, je on najlepši deo moje mladosti. I mogla sam mnogo još da doživim, što će ipak imati utisak na mene.

- Ja sada nastavljam dalje, pokrenula sam podkast "Put ka uspehu" koji će biti motivacija za druge ljude jer planiram da pričam sa najuspešnijim ljudima iz svih oblasti i da čujem njihove recepte za uspeh. I ja moram da napredujem, pa zelim da znam kako su drugi uspeli i šta je njihova inspiracija bila. Svi mi imamo naš individualni „put ka uspehu“ i jedva čekam da krenem sa mojim.

-Prvi gost u podkastu mi je poznati fudbaler Hrvatske Andrej Kramarić, fudbaler Hofenhajma -kaže Mirjana.

Andrej Kramaric i Mira Zuber Printskrin: Shopify

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. decembar 2020 | 09:12

    Nije ona njega ostavila vec on nju

  • Johan

    4. decembar 2020 | 10:40

    Mnogo si zahtevna i troskadija pa te covek jednostavno sutnuo u aut

  • Bačvanin

    4. decembar 2020 | 12:21

    Najgluplji izgovor koji sam čuo u životu! Znači da je bio raznosač mleka ostala bi da živiš sa njim srećno do kraja života!?!??? Glupost neviđena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA