Soccerbet: Ovde nastaju milioneri!

Mnogi milioneri nastali su upravo u kladionici Soccer a jedan korisnik se juče upisao među njih sa neverovatnim tiketom

  • 1
Novac, dinari, evri, gomila novca Foto: Shutterstock

Odigrao je osam mečeva sa rekordnom ukupnom kvotom 93.256,2. Na tiketu su našle isključivo utakmice Lige šampiona koje su se igrale u sredu. Korisnik je ostvario dobitak na igri koja je stara koliko i samo klađenje – na prelazima. Ona je odlična da se pokaže znanje, koje je uz dozu sreće, dovelo do toga da ovaj igrač na 20 uloženih dinara dobije 2.144.892,58 dinara uz bonus od 15 odsto. Da, dobro ste pročitali, 20 uloženih dinara za dobitak od preko 2 miliona dinara.

Najveća pojedinačna kvota bila je na utakmici Borusija - Lacio 1-X. Koeficijent 15,50. Sliku Ćira Imobilea da postavi odmah do porodične fotografije! A kada završi to, da zove Serlota iz Lajpciga za kuma! Norvežanin mu je u 90+2 minutu obezbedio da Lajpcig dođe 2-2! Kad već bude u Skandinaviji, ili ode do Rusije, Markusu Bergu jedno pečenje minimum za prolaz igre X-1 i kvotu 6,20!

Soccerbet Foto: Promo

Znojenja nije bilo na Barseloni, Juventusu, Čelsiju i Brižu. Silovito su išli iz poluvremena u kraj, baš onako kako je i on želeo.

Da kažemo da je poslednje preskakanje srca bilo verovatno kada je Kavani pogodio prečku na 1:1 u Mančesteru, ali su onda Markinjos u 69. i Nejmar u nadoknadi pogodili i overili tiket ovog kralja među igračima!

Sinoć je bilo uzbudljivo sportsko veče, naročito za ovog korisnika koji će, nadamo se, uživati u narednom periodu u svom ostvarenom dobitku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA