≫ 

Dimitrov smuvao ćerku milijardera, na prethodno venčanje potrošila je 13 miliona

Ruskinja već duže vreme u zagrljaju tenisera, ali su najpre krili svoju vezu

  • 4
Lolita, Grigor Foto: Marko Jovanović, Instagram/lola_queen

Bugarski teniser Grigor Dimitrov ima novu ljubav, tvrde mediji iz njegove domovine koji navode da je njihov najbolji igrač "smuvao" Ruskinju Lolitu Osmanovu!

U pitanju je ćerka ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova koji se nalazi među 100 najbogatijih ljudi sveta prema Forbsovoj listi.

Ona iza sebe već ima brak sa bogatašem Gasparom Avdoljanom u koji je ušla u venčanici od milion dolara, dok je na celokupnu ceremonju, na kojoj je pevala i Lejdi Gaga, potrošeno čak 13 miliona.

Bugarski mediji ističu i da je posle razvoda uradila nekoliko plastičnih operacija na sebi, a to se posebno odnosi na nos i usne. Takođe, navode da su njih dvoje zajedno određeno vreme - ali da zbog Loline želje nisu hteli da se oglašavaju u javnosti.

Navodno, ona je konzervativno odgojena i htela je da prođe određeno vreme od razvoda koji je usledio 2018. godine. Inače, mediji ističu da je Dimitrov ostavio Nikol Šercinger upravo zbog toga što je "poludeo" zbog Lolite.

U nastavku pogledajte i njene fotografije:

Video: Italijanski milijarder i plejboj poludeo! Tuku ga po guzi dok vrcka u tangama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA