≫ 

Najpoznatiju Grobarku pitali kada će ponovo u halu, njen odgovor će oduševiti navijače Partizana

Jedna od naših najlepših voditeljki redovna je na utakmicama KK Partizan više od četvrt veka

  • 24

Jedna od srpskih najpopularnijih i najlepših voditeljki, Marija Kilibarda, bila je gost Telegrafa u novom formatu "Pitali ste".

Tom prilikom, pričala je i o svojoj ljubavi prema Košarkaškom klubu Partizan i koliko joj nedostaje da bude sa Grobarima u hali.

- Kada ćemo na utakmicu Partizana? Kada nas puste, ne znam kada će biti dozvoljeno. Ali baš mi nedostaje. Nekako kada se Partizan izmešta iz Pionira, nije mi to to. Ni ta Arena mi nije to to, ono grotlo Pionira kada je sve crno-belo i kada svi pevamo kao jedan, baš mi nedostaje ta energija. I pre korone je bilo mogućnosti da se ide, posao me tako uvlačio da sam bila sve dalje i dalje od Pionira, a od 94. sam baš redovna. Čoveče, to je baš puno vremena. Aaa, jedva čekam - rekla je Marija Kilibarda.

Pogledajte u nastavku i njene fotografije sa utakmica KK Partizan:

Video: U prvoj emisiji Pitali ste Marija Kilibarda nam je otkrila ko je to zove Bucili?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VALJAK

    8. decembar 2020 | 12:57

    VELIKI POZDRAV ZA MARIJU , NASU LEPOTICU

  • laufer

    8. decembar 2020 | 12:50

    Djordjevicev kos za titulu prvaka jevrope je proglasen za najludji ikada. Bjelogrlicu snimi seriju kako su deca od 20 godina pokorila jevropu igrajuci sve meceve i gostima.

  • Lav

    8. decembar 2020 | 14:34

    Ne bi poredio atmosferu u pioniru..grobari su posebni..fantazija..kad krene cuvena pesma..i kamen da se najezi od uzbudjenja..to fmp 2 nikad nece imati koliko god da se trude..priroda to selektirala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA