Srpski fudbaleri i njihove žene masovno u Dubaiju i na Maldivima, a najjače fotke stižu sa Zlatibora

Neko je tokom zimske pauze otputovao na egzotično letovanje, neko istražuje lepote Srbije

  • 15
Srpski fudbaleri na odmorima Foto: Instagram borjan_milan_official/milan_pavkov_9/nadja_noa

Kako se u Srbiji završi jesenja polusezona, tako fudbaleri već prvih dana odmora hvataju letove za Dubai ili Maldive, dve destinacije koje su poslednjih dana omiljena destinacija naših fudbalera.

Instagram se ovih dana "plavi" od plaža i tirkiznog mora na fotografijama koje objavljuju igrači Zvezde, Partizana ili bivši igrači večitih, a nađe se tu i neki fudbaler drugih timova.

Dubai za sada dominira kao omiljena destinacija, jer se naveći broj fudbalera i njihovih devojaka ili žena "čekiralo" upravo u ovom gradu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Marko Gobeljić i njegova Devojka Katarina Grujić su već tamo, tu je i Antonio Rukavina sa suprugom i decom. Takođe, još jedan bivši fudbaler Partizana, Nikola Đurđić, sa svojom suprugom Nađom, uživa u lepoti i klimi ovog grada.

Interesantno, tu je i fudbaler Vojvodine Stefan Đorđević. Dubai je za svoj zimski odmor odabrao i golman Partizana Vladimir Stojković, tu se "čekirala" i supruga Zorana Tošića - Jovana Gajića.

Što se tiče Maldiva, tu su za sada Milan Borjan sa suprugom Snežanom, a društvo im pravi Njegoš Petrović sa svojom devojkom. Takođe, pridružili su im se nešto kasnije i brat Snežane Borjan, golman TSC-a Nenad Filipović.

Ima i onih koji su odlučili da vreme provedu u Srbiji i da ne rizikuju u doba pandemije putovanja na dalje destinacije van zemlje. Tako su na Zlatiboru od igrača Partizana Bojan Ostojić i Svetozar Marković, dok se od igrača Zvezde tamo čekirao Milan Pavkov, koji je napravio i seriju interesantnih fotografija kod vodopada.

Pogledajte i sami fotografije srpskih fudbalera i njihovih lepših polovina sa odmora tokom zimske pauze.

Video: Kaća Grujić i Borjan zapevali čuvenu pesmu Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemoomo

    22. decembar 2020 | 15:15

    Svaka grudi kao baloni, plastika, igrajte, lomite noge, a zamijenile bi vas, ne bi trepnule kad bi mogle bolje.

  • Juju

    22. decembar 2020 | 14:39

    Sve sama elita i krem naseg fudbala. Da se moze nekako odrediti destinacija proporcionalna njihovim igrama, ne bi otisli dalje od Lajkovca. Eee nije ni Dubai sto je nekad bio, a ni Maldivi kad svaka susa moze tamo.

  • Хаха

    22. decembar 2020 | 15:22

    Павков једини нормалан.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA