≫ 

Ronaldo nosio jedan od najskupljih satova u istoriji: Šokiraće vas vrednost svega na njegovoj ruci

Kristijano je ceremoniju u Dubaiju iskoristio da prikaže svoj najdragoceniji nakit

  • 2
Kristijano Ronaldo Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo je u Dubaiju proglašen za igrača veka, a ceremonija na "Globe Soccer Awards", gde je bio u društvu svoje devojke Georgine Rodrigez, bila mu je prilika da prikaže sebe u najelegantnijem izdanju, ali i da pokaže najdragoceniji nakit koji poseduje.

Ronaldo je u Dubaiju na ruci imao sat koji je jedan od najskupljih u istoriji! U pitanju je sat koji je dizajnirao Frenk Miler, koji košta 1,5 miliona evra i koji važi za jedan od najdragocenijih i najskupljih u istoriji.

Sat je sačonjen od 600 dijamanata i jedan je od najekskluzivnijih i napravljeno je svega šest primeraka u svetu.

Ronaldo ga nosi samo na specijalnim događajima, a ovo je bila prilika za tako nešto.

Pored sata, Ronaldo je na drugoj ruci imao prsten sa žutim dijamantom, čija se vrednost procenjuje na 220.000 evra. Na to treba dodati i narukvicu čija vrednost za sada nije poznata, pa će se juveliri verovatno narednih dana baviti analizom dragulja i plemenitih metala od kojih je sačinjena.

Ona takođe poseduje nekoliko stotina dijamanata, ali i plavih dijamanata ili safira, pa nema sumnje da i njena vrednost nije manja od nekoliko stotina hiljada evra, što znači da je Ronaldo na rukama u Dubaiju imao vrednost koja premašuje dva miliona evra, samo od sata, prstena i narukvice.

Video: Kako je izgledao zajednički trening Ronalda i Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    29. decembar 2020 | 12:49

    Ја сам шокиран, пре свега, што уопште пишете о томе! Човек зарађује и шта је чудно што има скуп сат!??

  • Zarko

    29. decembar 2020 | 14:27

    Pa to nije nista, ja imam skuplji sat od Ronalda a zivim u Smederevu. Moj sat vredi 500 evra a ja sam radio za njega skoro 2 meseca. A Ronaldo je taj sat od 1,5 miliona morao da radi samo 30 dana. I kakve to veze ima. Pa on i da ga izgubi otisla je plata a on za 20 dana toliko zaradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA