≫ 

Ima bazen i đakuzi: Bivši apartman Lorda Bendtnera prodaje se za samo 4,5 evra, iako košta 550.000

Apartman je smešten u Notingemu, na reci Trent, i ima neverovatan pogled

  • 0
niklas bendtne Bentner u opremi Kopenhagena Foto: Profimedia

Britanska javnost ostala je u čudu nakon informacije da se bivši apartman Svena Gorana Eriksona i Niklasa Bendtnera prodaje za samo četiri funte (četiti i po evra), iako isti košta oko 550.000 evra!

Ovaj apartman Erikson je koristio dok je bio selektor Engleske, dok je Lord Bendtner u njemu živeo godinu dana igrajući za Notingem Forest.

Razlog za tako nisku cenu jeste tombola u sklopu koje se apartman našao na tržištu, odnosno pomenuti stan će biti glavna nagrada izvlačenja za koje listić košta upravo 4,5 evra.

Apartman je smešten u Notingemu, na reci Trent, a ima dve dvokrevetne spavaće sobe sa prozorima od plafona do poda. Tu su i dva kupatila i moderna kuhinja. Video možete pogledati OVDE.

Međutim, ono što svakako privlači najviše pažnje jeste zajednička upotreba bazena, đakuzija i teretane, kao i podzemnog parkinga. Na reklami za apartman "podvučeno" je i da ima neverovatan pogled sa balkona.

U nastavku pogledajte i fotografije apartmana u kom su Erikosn i Bendtner svojevremeno živeli i koji sada može da bude bilo čiji za 4,5 evra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA