≫ 

Žena bivšeg igrača Reala završila gola u snegu: Ni hladnoća ne može da mi odoli

Ništa novo kada je u pitanju Tamara Goro

  • 1
Tamara Goro Printskrin: Instagram/tamara_gorro

Atraktivna Tamara Goro, supruga argentinskog defanzivca Ezelijela Garaja, ponovo je dospela u žižu javnosti zbog toga što se skinula gola u javnosti!

Tamara je poznata po tome što se godinama unazad nije libila da pokaže svoje seksi telo u potpunposti preko Instagrama, a ovoga puta je prihvatila izazov koji je poslednjih nekoliko dana postao popularan - a to je da se nađeš go u snegu!

- Ni hladnoća ne može da mi odoli - napisala je Tamara uz priloženu fotografiju (možete je videti na kraju teksta) gde je, ipak, vešto sakrila intimne delove tela.

Njen suprug Ezekijel se potom javio i poručio da je on sledeći, a kada smo već kod njega vredi pomenuti da je tokom karijere igrao za Real, Benfiku, Zenit i Valensiju, kao i reprezentaciju Argentine.

Tamara i Ezekijel su se upoznali 2010. godine, a venčali su se dve godine kasnije u avgustu 2012. godine pred najbližim prijateljima i porodicom. Imaju ćerku Šailu i sina Antonija.

Garaj je trenutno bez kluba, ali mu to verovatno ne pada teško s obzirom na to s kim provodi vreme kod kuće.

Što se tiče Tamare, ona je pre izvesnog vremena objasnila zašto joj ne smeta da se fotka gola i te iste fotografije deli na Instagramu.

- Gola sam zato što to želim. Gola sam zato što ne povređujem nikoga. Gola sam zato što sam slobodna - poručila je Tamara čiju poslednju fotku u snegu možete pogledati ispod:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tamara Gorro (@tamara_gorro)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA