≫ 

Najbolji drug Luke Jovića batalio fudbal, otišao s njim u Madrid, verio se biznismenkom s troje dece

Neverovatna priča nekadašnjeg golmana Crvene zvezde, Jovana Vićića

  • 12
Jovan Vicic, Luka Jovic, Sara Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Crvenazvezdafk.com/Instagram/saramarbau/vicic_

Nekadašni golman Crvene zvezde, Jovan Vićić, poznat je po tome što je najbolji drug iz omladinskih dana Luke Jovića. Dok je Jović izgradio veliku karijeru i dospeo čak do dresa Real Madrida, Vićić je golmansku karijeru potpuno batalio, jer od jula 2019. godine nema klub.

Vićić je ponikao u Zvezdi, bio je u jednom momentu i treći golman ekipe, ali nikada nije debitovao za prvi tim na zvaničnim utakmicama, već je branio samo na nekim revijalnim i prijateljskim.

Zvezda ga je često slala na pozajmice u druge klubove po Srbiji, a pošto ni tamo nije briljirao i pošto se sve više družio sa Lukom Jovićem, koji je u to vreme počeo svoj vrtoglavi uspon u karijeri, Vićić je na kraju očigledno i potpuno odustao od fudbala.

Uspešan drug poput Luke Jovića, koji je pomagao prijatelje i vodio ih sa sobom gde god je igrao (Lisabon, Frankfurt, Madrid), pa i po krstarenjima na mediteranu proteklog leta, Vićiću je omogućio lep i lagodan život, pa se na kraju i on preselio u Madrid.

Iako se sada Luka Jović preselio ponovo iz Madrida u Frankfurt, gde je već na debiju postigao dva gola ušavši sa klupe za 28 minuta na terenu, sudeći po objavama sa Instagrama, Vićić ovoga puta neće krenuti za svojim najboljim drugom.

Naime, Vićić je sudeći po Instagram objavama, verio svoju devojku u Madridu, Saru Marbau, koja je starija od njega nekoliko godina i koja iza sebe ima brak i troje dece.

Sara je po profesiji advokat, ali je razvila uspešan biznis kao stilista, savetnik za kupovinu, kozmetiku, negu lica i tela, a na Instagramu je prati skoro 50.000 ljudi.

Svoje usluge za savete i kupovinu nudi po cenama od 50 evra do 350 evra za celodnevni savet tokom šopinga.

Pogledajte i neke od njenih fotografija, među kojima su i one sa bivšim suprugom.

Video: Luka Jović na krstarenju po Mediteranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    18. januar 2021 | 18:26

    3 u 1...papiri,žena,deca...mašala,nek si živ i zdrav...a keš,ne brini tu je alimentacija od bivšeg muža...bingo burazere💪💪💪🤗🤗🤗🤗

  • Realno

    18. januar 2021 | 17:05

    To se zove priveazak...

  • Lejla

    18. januar 2021 | 18:25

    Dobro se udao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA