≫ 

Ko su Lopez i Rodik u taboru Čuke: Teniski derbi na pripremama Brđana, igralo se "na nož"

Direktor Mirosavljević na kraju zabeležio dve pobede i završio prvi

  • 2
FK Čukarički, Pavle Delibašić, Zoran Rendulić, Nenad Mirosavljević Delibašić, Rendulić i Mirosavljević na teniskom terenu Foto: Telegraf

Nakon što su u ponedeljak odradili trening sa ekipom, stručni štab Čukaričkog, predvođen sportskim direktorom Nenadom Mirosavljevićem, dao je sebi malo oduška i slobodno vreme je iskoristio kako bi odmerili snage u tenisu.

Bio je to nastavak tesnih partija iz prethodnog dana. S jedne strane Mirosavljević je igrao protiv kondicionog trenera Milovana Kneževića, s druge su pomoćni treneri Pavle Delibašić i Zoran Rendulić bili jedan nasuprot drugog.

Posle prvog dana, rezultat u setovima je bio 1:1 - što je donelo dramu u odlučujućem trećem setu. Sportski direktor Brđana je nešto lakše izašao na kraj sa svojim rivalom, dok su Rendulić i Delibašić igrali "na nož".

- Imaš "slajs" kao Felisijano Lopez - uzvikivali su Delibašiću koji se sa Rendulićem smenjivao u seriji dobrih poteza, a nije ostao ni "dužan" svom rivalu:

- Rendula igra kao Endi Rodik - uzvikivao je Delibašić s druge strane mreže.

Imao je Delibašić sijaset prilika da sredinom trećeg seta uzme brejk, Rendulić se nekoliko puta neverovatno vraćao, ali je na kraju morao da pruži ruku nekadašnjem napadaču koji i dalje drži rekord igrajući omladinsku ligu u dresu Crvene zvezde.

Na kraju, Mirosavljević je u borbi za prvo mesto bio bolji i od Delibašića posle ukupno dva i po sata provedenih na terenu.

Dortmund se udaljava od prvog mesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Dortmund.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi Sad

    19. januar 2021 | 10:10

    I treba da se zezate...Da je srece da vas Gale sve otera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA