≫ 

Najnabildovaniji fudbaleri sveta: Izmenili lični opis u teretani, među njima je i bivši igrač Zvezde

Fernando Tores nije jedini slučaj, među fudbalerima često po završetku karijere bude onih kojima teretana postane "druga kuća"

  • 4
Fernando Tores Fernando Tores; Printskrin: As.com

Fotografije Fernanda Toresa zaprepasile su javnost, nakon što se legendarni El Ninjo, pojavio pred kamerama sa ozbiljno "nagravanim" rukama i očigledno dobranim stažom u teretani.

Španski fudbaler je tokom karijere važio za nekoga ko je uvek bio mršav, ali hitar i "ubica dečijeg lica" pred golom, ali je sada drastično promenio izgled.

Pošto ne ide da ruka bude istetovirana, a da mišića nema, Tores je radio na tome naporno i došao do ozbiljnih rezultata.

To inače nije novost među fudbalerima, jer smo u prošlosti imali primere mnogih koji su po završetku karijere posvetili veliku pažnju treningu u teretani. Neki su postali i profesionalci u bodi bildingu.

Tako su legendarni igrač Bajerna Ze Roberto i bivši igrač Milana Hoze Mari sada izuzetno posvećeni bodibildingu na profesionalnom nivou. Bivši golman Verdera Tim Vize se takođe posvetio teretani i ozbiljno se "napucao", a to mu je koristilo i da postane profesionalni kečer i da se bori u američkom rvanju "WWE".

Jedan od primera, nama bliskih, jeste i bivši igrač Crvene zvezde, Blagoj Georgijev, koji je takođe imao ozbiljan staž u teretani, pa tokom leta ponosno "šeta" svoje išarano telo brojim tetovažama.

Pogledajte i galerije svih njih:

Blagoj Georgijev

Ze Roberto

Hoze Mari

Tim Vize

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    20. januar 2021 | 17:27

    U sta su se muskarci pretvorili? Ni jedan nema dlake na prsima?! Katastrofa! Ono sto odlikuje jednog muskarca, punog testosterona nema ni iz bliza medju ovim manekenima! Svaka zena bi radije izabrala drvosjecu nego izdepiliranog pored sebe a oni to nikako da shvate. Nama treba sirov muskarac a ne baletan!

  • Petaru

    20. januar 2021 | 16:31

    0 bodova !

  • Petaru

    20. januar 2021 | 17:13

    0 bodova !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA