≫ 

Fudbaleri Atletika iz Bilbaoa osnovali bend: Oduševićete se kada ih budete čuli kako sviraju

Ko kaže da sportisti ne mogu uporedno da razvijaju talenat

  • 1

Snimak fudbalera Atletika iz Bilbaoa kako uz zvuke trube svog fudbalera Asijera Viljalibrea slave trijumf nad Barselonom i trofej Superkupa Španije postao je viralan početkom nedelje.

Napisali smo još tada da bi Viljalibre, heroj i strelac gola za produžetak protiv Barse, komotno mogao da napravi bend kada završi igračku karijeru, ali očigledno nije želeo toliko da čeka.

Zajedno sa saigračima iz kluba sa San Mamesa već je oformio bend koji čine šestorica prvotimaca ovog tima, a dali su mu ime "Orsai", što je izvedeno iz baskijskog jezika.

U bendu Atletika iz Bilbaoa nalaze se gitaristi - Oskar De Markos, Mikel Belenzijaga i Mikel Vesga, zatim bubnjar Dani Garsija, basista Injigo Leke i trubač Asijer Viljalibre koji istovremeno i peva.

Prvi hit koji su fudbaleri snimili odgovara njihovom trenutnom momentu u karijeri - "One club men".

Za vrlo kratko vreme novopečeni muzičari iz Bilbaoa dostigli su popularnost na društvenim mrežama, a kako dobro zvuče poslušajte u snimku na početku teksta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    22. januar 2021 | 18:51

    nasa kompletna reprezentacija na celu sa fs je duvacki orkestar svi su trube

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA