≫ 

"Kako je bilo igrati protiv Luke Jokića?": Novinar RTS-a nasmejao Nikolu do suza

As Denvera i NBA lige nije mogao da se suzdrži

  • 0
Nikola Jokić

Foto: Printscreen/RTS

As Denvera Nikola Jokić imao je priliku da i na srpskom jeziku prokomentariše pobedu protiv Dalasa, zahvaljujući uključenju u program javnog servisa.

Aleksandar Žigić, poznati dopisnik RTS-a iz Čikaga, napravio je simpatičan lapsus, pitavši Nikolu kako je bilo igrati protiv Luke Jokića i postati igrač nedelje.

- Dončića, ne Luke Jokića, ja sam Jokić - kroz smeh je rekao Nikola.

 

- Šalim se, mislim da to može svako da učini ko veže nekoliko dobrih utakmica sa velikom minutažom, nije to veliko dostignuće, Luka je fantastičan. Zna da iznudi faul, jedinstven je i stvarno uvek misliš da će nešto da uradi, a on te iznenadi.

- Lepo je gledati ga i igrati protiv njega, možeš i da naučiš uvek nešto od njega. Utakmica? Važno je da smo pobedili, bilo je gore-dole, vodili smo, pa su izbacili Džamala, najvažnije je da smo pobedili - rekao je jedini pravi Jokić.

Zvezda danas (17.00) igra na gostovanju na kojem nikad nije pobedila u Evroligi – protiv Efesa u Istanbulu. Tradicija, ali i trenutne pozicije na tabeli ukazuju ko je favorit, kao i kvote: kec je 1,20, a dvojka na Zvezdu čak 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes – Zvezda.

Video: Sudar srpskih titana: Jokić prodao Bobiju dobru fintu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA