≫ 

Galerija najlepših anonimnih navijačica koje su uslikane na mečevima Zvezde, Partizana i Srbije

Neki su zbog njih više gledali ka tribinama nego ka terenu

  • 16
Navijačice, FK Crvena zvezda, FK Partizan Navijačice Srbije na meču koji je odigran u Novom Sadu na Karađorđu; Foto: MN Press

Ljubitelji sporta u Srbiji već nekoliko meseci ne mogu da prisustvuju utakmicama, a mnogi se nadaju da će navijači i navijačice uskoro ponovo biti na tribinama, pošto epidemija korona virusa popušta, a Srbija je među zemljama sa najviše vakcinisanih osoba.

Neki su se tokom pandemije dovijali na različite načine da gledaju mečeve, pa je tako nedavno viđeno i kako neki bodre svoje timove sa terasa i krovova, ali svi se nadaju da će u 2021. godini biti moguće prisustvo na tribinama.

Dok se čekaju nove odluke Kriznog štaba, prisetićemo se i nekih prizora sa fudbalskih i košarkaških utakmica Zvezde, Partizana i reprezentacije Srbije, na kojima su neke atraktivne i lepe navijačice umele da "ukradu šou".

Pisali smo već o nekim poznatim navijačicama Zvezde i Partizana, a ovde ćemo se pozabaviti navijačicama koje nisu poznate javnosti, ali su privukle pažnju fotoreportera sa utakmica svojom pojavom i izgledom.

Bilo da su na stadionu ili u halama, gotovo na svakom meču večitih rivala ili reprezentacije Srbije u svim sportovima, možete da vidite lepe navijačice na tribinama.

Pogledajte u galeriji i neke od najlepših koje su uslikane, od skorijeg perioda, do nekih koje su plenile svojom pojavom i pre 20 godina.

Video: Prelepa atletičarka je plakala kad je morala da napusti severnu tribinu

Lider Mančester Siti Totenhemu beži osam, a Liverpulu sedam bodova, pa bi za poraženog iz večerašnjeg (21.00) derbija Totenhem – Liverpul moglo da se kaže da ispada iz šampionske trke. Osim što je gost, Liverpul je u užasnoj formi, i bez pobede u Premijer ligi je već pet kola. Kvota na Totenhem je 3,10, na iks 3,35, a na Liverpul 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA