≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Balkanci u najvrelijem AO karantinu: Ruska milijarderka, zvezda filmova za odrasle, hrvatska "bomba"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi ističu da je balkanska krv vrela, a vrelo je bilo i u njihovim sobama u karantinu u Melburnu zbog devojaka koje su poveli pojedini teniseri

  • 12
Devojke tenisera u karantinu Foto: Instagram reina_dolores/vanessa5ierra/barbara__segetin

Ove godine će Australijan open biti drugačiji nego ikad pre. Jedan od razloga je i to što su igrači imali obavezan karantin od 14 dana, a neki čak nisu mogli ni da izlaze van svojih soba jer su imali nesreću da je na njihovim letovima bilo pozitivnih slučajeva.

Prethodnih 14 dana bilo je mnogo priča o karantinu, bilo je tenisera i teniserki koji su se žalili na uslove, hranu, smeštaj, pacove u sobi, vazduh...

Neki teniseri odlučili su da u karantin povedu i svoje lepše polovine, a neke od njih bile su i glavna tema australijskih medija.

Pre svih, Vanesa Sijera, devojka kontroverznog australijskog tenisera Bernarda Tomića, koja je inače poznata i po tome što je zvezda sajta za odrasle, a u posao je uvukla i svog dečka.

Ona je na svom profilu na Instagramu objavljivala sve i svašta, a bilo je i provokativnih fotografija.

Pored nje, interesantno ime je i devojka Grigora Dimitrova, ruska milijarderka Lolita Osmanova, zbog koje je Bugarin ostavio Nikol Šercinger. I ona je na svom profilu na Instagramu objavila sliku iz sobe hotela u Melburnu, gde je sa svojim dečkom provela prehodnih 14 dana.

Dimitrov je u Melburnu sparingovao sa Davidom Gofanom, koji je takođe poveo svoju devojku Stefani Tučito u Melburn i s njom bio u karantinu, pa su se u jednom momentu svi zajedno i družili tokom odlaska na trening.

I Damir Džumhur je na Australijan open krenuo sa devojkom, sa njim je bila Barbara Šegetin, balkanska rijaliti zvezda, koja mu je u nekoliko navrata bila i asistent tokom treninga.


Interesantno je da trojica od četvorice tenisera potiču sa Balkana. Grigor Dimitrov je iz Bugarske, Damir Džumhur iz Bosne, a Bernard Tomić je poreklom iz Hrvatske, ali nastupa za Australiju.

Pogledajte u nastavku i fotke njihovih devojaka iz karantina, kao i druge provokativne fotke koje objavljuju na društvenim mrežama.

Vanesa Sijera - devojka Bernarda Tomića

Lolita Osmanova - devojka Grigora Dimitrova

Barbara Šegetin - devojka Damira Džumhura

Stefani Tučito - devojka Davida Gofana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobre

    28. januar 2021 | 17:00

    Što bi Milić Vukašinović reko pojo bi joj govno ko cevap

  • xxx

    28. januar 2021 | 16:00

    Iskreno ,samo nesigurni i psihicki nedozreli pa i medju teniserima biraju ovakve za "nazovi devojke"

  • Realno

    28. januar 2021 | 16:25

    Damir u Tomke poveli poslovnu pratnju sa sobom...Pametno pošto je i to vrsta kardio treninga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA