≫ 

Zbog ove plavuše je Kirjos napravio skandal i tokom meča vikao da napusti njegovu ložu

U pitanju je devojka njegovog rođenog brata

  • 1
Alisija Govans Printskrin: Instagram/Alicia Gowans

Nik Kirjos jednostavno ne može da odigra meč bez kontroverzi, tako da ni duel protiv Frederika Silve na otvaranju ovogodišnjeg Australijan opena nije bio izuzetak!

Osim što se svađao sa nekim iz publike, Kirjos je na početku meča šokirao javnost povikom "Reci svojoj devojci da izađe iz moje lože." Pogotovo što se u prvi mah činilo da su te reči bile upućene Portugalcu.

Međutim, nedugo zatim tamošnji domaći mediji su javili da se Kirjos "svađao" sa nekim iz svog boksa, da bi pogled na isti otklonio sve dileme - devojka Kirjosovog rođenog brata bila je "meta" kontroverznog tenisera.

U pitanju je Alisija Govans, trostruka bodibilding šampionka, koja je u loži bila u društvu svog dečka, ali i Kirjosove sestre i oca. S druge strane, među njima nije bila Nikova devojka Kjara Pasari.

Nedugo zatim na društvenim mrežama se povela polemika zbog čega se Kirjos tako ponašao, a jedan od komentara je bio da mu Alisija donosi lošu sreću kada je u loži.

Inače, ta situacija se dogodila u trenutku kada je Kirjos gubio 2:0, a zatim je propustio priliku da odmah vrati brejk. Doduše, nedugo zatim mu je to pošlo za rukom i sa 3:0 je savladao Portugalca.

U nastavku pogledajte i galeriju fotografija devojke Kirjosovog brata koja je neočekivano dospela u žižu javnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    8. februar 2021 | 19:59

    Nastavis li da diras devojku...ona ce te prebiti...😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA