≫ 

Da li je Olga Danilović najzgodnija teniserka na Australijan openu?

Jedno je sigurno, Srpkinja definitivno ima najlepši osmeh

  • 29
Olga Danilović Foto: Twitter/@BJKCup, Instagram/danilovicolga, MN Press

Srpska teniserka Olga Danilović u utorak je ostvarila jednu od najvećih pobeda u karijeri i preko Hrvatice Petre Martić prvi put je došla do 2. kola na nekom Grend slem takmičenju!

Priliku da ode korak dalje na Australijan openu imaće u noći između srede i četvrtka (jedan sat posle ponoći) protiv Amerikanke Šelbi Rodžers, a nema sumnje da će veliki broj ljubitelja tenisa biti uz Olgu.

A jedan od razloga jeste i atraktivan izgled srpske teniserke koja definitivno spada u grupu najlepših i najzgodnijih igračica u Melburnu. Dokaz za to su i komentari koji su se "širili" društvenim mrežama posle meča sa Hrvaticom.

Više su to bili komplimenti na Olgin izgled, a neki su se čak prisetili i onih godina kada je Ana Ivanović svojevremeno mamila uzdahe na turnirima. Pogotovo muške populacije.

- Ah, taj sjajan osmeh! Srpkinja je definitivno najlepša na AO - bio je samo jedan od komentara, dok su drugi imali reči hvale za njene duge noge.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga)

Olga je, inače, u septembru prošle godine raskinula dvogodišnju vezu sa srpskim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Naime, njih dvoje su, kako su mediji tada preneli, mnogo pričali o budućnosti svoje veze i shvatili su da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Ostali su u prijateljskom odnosu, ali su odlučili da se rastanu.

>>> Ajaks dominira u Holandiji i ove sezone, a želi da potvrdi nadmoćnost i večeras (20.00) u četvrtfinalu Kupa protiv velikog rivala PSV-a. Kvota na keca je 1,80, i tako veliku kvotu na Ajaks pronaći ćete samo u Mozzartu i nigde više. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - PSV.

U nastavku pogledaje i Olgine fotografije i dajte svoj sud da li je Srpkinja najlepša i najzgodnija teniserka u Melburnu:

Video: Olga Danilović vežba u karantinu za Australijen open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    10. februar 2021 | 11:07

    Sasvim prirodna, slatka, zgodna, lepa i simpatična. Naglasak na PRIRODNA.

  • ...

    10. februar 2021 | 10:53

    Lepa cura

  • Mrmot

    10. februar 2021 | 13:00

    Da li je zaista bitno da bide najzgodnija, igra za naslovne strane ili za pobede? Na koji nivo vi spustate zene, porazavajuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA