≫ 

Provokativno izdanje Kirjosove devojke u loži: Atraktivna Kjara prvi put gledala Nika uživo na AO

Ali i poslednji, jer je Kirjos ispao i u dublu u Melburnu

  • 4
Kjara Pasari

Printskrin: Instagram/k1ngkyrg1os

Iako je pre nekoliko dana bilo priče da je ostavila Nika Kirjosa, atraktivna Kjara Pasari bila je uz svog dečka u nedelju ujutru na Australijan openu - prvi put otkako je turnir u Melburnu počeo!

Kirjis je igrao dubl sa sunarodnikom Tanasisom Kokinakisom i izgubio je, ali ga to očigledno nije previše pogodilo s obzirom na to da ga je na Dan zaljubljenih u sobi "čekala" Kjara.

Atraktivna brineta je privukla veliku pažnju mediji i fotografa, jer je na meč došla u uskom šortsu u kom se sve ocrtavalo, dok je na sebi imala minimalno šminke.

 

Kirjos i Kjara su, inače, početkom februara privukli veliku pažnju javnosti kada je Pasarijeva na društvene mreže okačila čudnu poruku: "Varalice uvek žele da im budete odani, dok su oni neverni."

Iako se to nije direktno odnosilo na Kirjosa, pomenuti teniser je sa Instagrama izbrisao veliki broj zajedničkih fotografija.

Međutim, odmah posle meča sa Portugalcem u 1. kolu, Kirjos je na kameri napisao "Nedostaješ mi, Čizel." Zatim je pred duel sa Umberton na Instagram storiju postavio fotografiju na kojoj se ljubi sa Kjarom, da bi posle tog meča napisao "Volim te, Čiz."

Kirjos je potom i na jednoj od konferencija poručio da ga kod kuće čeka devojka koju voli, a da je sve u redu u njihovoj vezi govore i fotografije sa poslednjeg meča.

Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    14. februar 2021 | 11:11

    Haha nasla vreca zakrpu 😜

  • Feliks

    14. februar 2021 | 11:15

    Kad nas pameti ili nisi prorodno lep uvek trazis nacin da privuces paznju. Zenama je lakse da se skinu " provokativno".

  • Bg

    14. februar 2021 | 12:38

    Skini se gola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA