Gde je Srpkinja koja je bila s Kirjosom? Napustila tenis, bila na sudu zbog kokaina, a sad je trudna

Sve se događalo 2017. godine tokom Vimbldona, a u glavnim ulogama bili su pomenuti Kirjos, Monik Belivuković i njena drugarica Čelsi Samvejs

  • 4
Monika Belovu

Foto: Instagram.com/moniquebellll, Profimedia

Osim zbog napada na Novaka Đokovića, kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos ovih dana nalazi se u centru pažnje medija i zbog atraktivne devojke Kjare Pasari.

Kirjos je posle dva uvodna meča na Australijan openu slao ljubavne poruke Kjari za koju se mislilo da je ostavila Nika, da bi se u međuvremenu, provokativno obučena, pojavila na njegovom meču dublova.

Međutim, ostaće zabeleženo da je početkom februara par bio u krizi zbog Kjarine objave "Varalice uvek žele da im budete odani, dok su oni neverni." Upravo ta rečenica je navela medije u Australiji da podsete na Kirjosovu prošlost koja nas odmah vraća u 2017. godinu i Vimbldon.

Naime, Kirjos je tada bio u noćnom provodu sa dve devojke, od kojih je jedna Monik Belivuković - australijska teniserka srpskih korena.

Njih dvoje su viđeni i kako se ljube u ranim jutarnjim časovima, iako je Nik u to vreme bio u vezi sa hrvatskom teniserkom Ajlom Tomljanović. S njima je tada bila i Čelsi Samvejs, talentovana teniserka koja je imala američku stipendiju.

Međutim, posle tog noćnog provoda Čelsi je  zapala u velike probleme, a tada se medijima obratio i njen otac koji je bio i te kako ljut na Kirjosa.

Monika Belovuković, NIk Kirjos, bivša devojka

Monik u društvu Kirjosa Foto: Profimedia

Monika Belovuković, NIk Kirjos, bivša devojka

Foto: Profimedia

- Čelsi je pod kaznom, zabranjeni su joj izlasci. Ima samo 18 godina, a bila je celu noć napolju. Kao i ostale mlade teniserke, i Čelsi ima prijatelje. A Monik zna Kirjosa, te su tako završile u provodu. Da je Kirjos sada ovde, nokautirao bih ga. Ustvari, baš bih voleo da ga nokautiram - rekao je Čelsin otac tada.

Ipak, nije Čelsi bila ta koja je uhvaćena kako ramzenjuje nežnosti sa Kirjosov - već Srpkinja. Njena majka je inače rodom iz Beograda, a otac, takođe Srbin, rođen je u Francuskoj, a još kao mali je emigrirao u Australiju.

Poslednji put njeno ime je bilo u centru pažnje javnosti pre tačno godinu dana kada je zaustavljena od strane policije. Kažnjena je sa 500 dolara, uz to joj je i oduzeta vozačka dozvola na tri meseca, dok je utvrđeno da je bila i pod dejstvom narkotika. Tačnije, kokaina.

Ipak, Monik je izjavila na Sudu da joj je kokain sipan u piće na žurci nekoliko dana pre nego što ju je zaustavila policija.

- Ne idem na žurke više, ali sam to veče izašla sa nekim ljudima iz moje prošlosti, koje pokušavam da zaboravim, i previše sam popila - rekla je Belovukovićeva za australijski Dejli Mejl u martu 2020. godine:

- Kada su me zaustavili policajci i test bio pozitivan odmah mi je sinulo odakle sam mogla da imam kokain u krvotoku. Setila sam se da sam pila mnogo na žurci nekoliko dana pre toga, i da mi je verovatno tada neko sipao drogu u piće. To veče popila sam previše alkohola i stavila sebe u ranjivu poziciju.

Belovukovićeva je takođe bila veliki teniski talenat, ali se povukla zbog ambicija u menadžerskom poslu (barem su tako mediji izveštavali). Trenutno je srećna u ljubavi, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, i trebalo bi uskoro da se porodi.

Monik je definitivno prošlost, a vi u nastavku možete pogledati i fotografije Kirjosove sadašnje devojke Kjare Pasari:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    15. februar 2021 | 18:30

    Ta od srpstva nema nista. Da nesto vredi ne BiH bila sa umobolnom osobom ujedno i gaborom. Kirjosom.

  • Beti

    15. februar 2021 | 20:38

    Lepe se sponzoruse bez mozga, zato sto je poznat!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA