Pike traži zaradu van fudbala: Fudbaler Barse i Šakira prodaju vilu u Majamiju za 15,9 miliona $

Defanzivac Barse i kolumbijska pevačica ponovo pokušavaju da prodaju luksuznu nekretninu

  • 1
Bazen, Sakira

Foto: Profimedia, Instagram/shakira

Đerar Pike proživljava teške momente u karijeri, tek što se vratio na teren posle višemesečne pauze zbog povrede, osramoćen je od strane Embapea, koga ni rukama nije mogao da sačuva i spreči da postigne Barseloni tri gola u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Takođe je u medijima procurilo i kako je psovao Antoana Grizmana na terenu tokom meča, a mnogi smatraju da je njegovo vreme u fudbalu prošlo, jer ima 34 godine, imao je povrede i nema više tu hitrinu i ne pruža partije kao ranije.

Uporedo sa njegovim povratkom na teren i lošim rezultatom, Pike i njegova supruga rešili su da stave na prodaju svoju luksuznu vilu u Majamiju od koje očekuju zaradu od 15.9 miliona dolara.

On i njegova 10 godina starija supruga, kolumbijska pevačica Šakira, ne nameravaju da se vraćaju u Majami uskoro, pa su odlučili da prodaju vilu. Oni su pokušali da prodaju vilu i 2018. godine za 12 miliona dolara, ali nije bilo zainteresovanih kupaca.

Imanje ima četvrtinu hektara, a sama kuća ima 847 metara kvadratnih, bazen, veliko dvorište i privatni dok za čamce i brodove i diretkno iz dvorišta izlazite na lagunu.

Pogledajte i fotografije vile:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA