Legendarni MMA borac imao polne odnose u taksiju: Ušao je sa prsatom plavušom i nije stao 90 minuta

Detalji iz života Tita Ortiza...

  • 2
Amber Nikol Miler, Tito Ortiz Ortiz sa suprugom Amber Printskrin: Youtube/Maximo TV

Legendarni MMA borac Tito Ortiz poslednjih nekoliko dana nalazi se u centru pažnje američkih medija zbog jednog svedočanstva penzionisanog taksiste vezano za vožnju koju je imao.

Naime, takstista iz Kalifornije je iz nepoznatog razloga odlučio da javnosti ispriča kako je Ortiz svojevremeno imao seks na zadnjem sedištu njegovog automobila.

Podsetimo, Ortiz je trenutno oženjen glumicom Amber Nikol Miler s kojom ima dvoje dece i pored "života u kavezu" pre nekoliko meseci je ušao i u politiku.

- Prvo pitanje koje mi postavljaju jeste to da li sam vozio poznate ličnosti u taksiju i da li su imali seks. Odgovor je "da" i ispričaću vam priču koja uključuje i jedno i drugo - počeo je svoje svedočenje taksista:

- Nisam neki poznavalac MMA, ali sam prepoznao Tita Ortiza kada je ušao u moj taksi. Najviše zbog toga što živi u Hantington Biču i što je poznat po tome što daje dobre napojnice. Ušao je sa raskošnom plavušom koja je imala oskudnu belu haljinu i džinovske lažne s**e. Išli su ka Holivudu. Zbog gužve u saobraćaju do tamo smo putovali sat i po vremena.

- Nismo još ni izašli na autoput, a njih dvoje su krenuli sa seksom. Biti takstista je čudna stvar, jer te gledaju kao roba. Ljudi nekad pitaju da li mogu da imaju seks, a nekad samo to rade. Ortiz je bio ljubazan kada je ušao u taksi, li nije ništa pitao.

- Lažne plavuše nisu moj tip, ali je ova bila baš lepa. Da sam na njegovom mestu, ja bih posao završio za pet sekundi. Ali ne i Tito. Nikada nisam video takvu izdržljivost, pošto nije stajao 90 minuta. Nije ni "završio posao" kada sam im rekao da smo blizu hotela. Samo se obukao, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer posle njih nisam morao ništa da čistim - suština je reči koje je taksista napisao u javnosti.

Ortiz je, inače, poznat i po tome što je sedam godina bio u braku sa Dženom Džejmeson, legendarnom glumicom za odrasle. U MMA ima skoro 21-12 i jedan remi, dok je poslednju borbu odradio krajem 2019. protiv Alberta Del Rija.

U nastavku pogledajte i fotografije njegove supruge Amber Nikol Miler s kojom je zajedno od 2014. godine i koja je svojevremeno bila oktagon devojka:

((Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    23. februar 2021 | 10:26

    E to se zove radnik u cugu 90 minuta svaka čast majstore......

  • Petar Golemi

    22. februar 2021 | 21:53

    Jel bre taksisti jel joj je uzeo ledja ili je bio full mount pa grand and pound?.......a kako se snasao jer nije bilo zice da je roksuje........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA