Jedna njena fotka bila je dovoljna da italijanski novinari počnu da pišu o Milanu i Zvezdi

Zoi Kristofoli "prodrmala" medije na "Čizmi"

  • 16

Video: Vatreni prizori devojke fudbalera Milana pred meč sa Zvezdom

Zamrlo je u samom Milanu, ali i u italijanskim medijima pred meč između Milana i Crvene zvezde, koji je zakazan za četvrtak od 21.00. Iako je u pitanju veliki evropski dvoboj, dva evropska giganta sa bogatom istorijom, o ovom meču se malo piše u najuticajnijim italijanskim listovima.

Tako u Korijere delo Sportu, Gazeti i Tutosportu na naslovnim stranama gotovo da jedno slovo niste mogli da vidite o meču Milana i Zvezde, a tako je bilo i tokom čitavog prepodneva.

Tek kako se bliži meč, novinari u Italiji su počeli da pišu o meču. Interesantno je da je prva vest o Milanu u čuvenoj Gazeti bila tek nakon što je devojka Tea Ernandeza, Zoi Kristofoli objavila provokativnu fotografiju u kupaćem.

Ubrzo posle toga, "setili" su se novinari da je vreme da objave još nešto i da je danas meč protiv Zvezde, pa je objavljen i blog uživo uz moguće sastave timova.

Inače, Kristofoli u Italiji izaziva mnogo pažnje, zovu je "Tigrica iz Verone", svojevremeno su paparaci uslikali kako oralno zadovoljava svog dečka na jahti, a takođe je u prošlosti uhvaćena i u noćnom klubu sa Serhiom Aguerom.

U nastavku pogledajte i fotografije Zoi Kristofoli, uključujući i fotografiju koja je podstakla Italijane da pišu o njoj, koja je treća u galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA