≫ 

Sneža Borjan isprozivala navijače koji vređaju Gobeljića: "Znate samo da urinirate po tastaturi"

Supruga kapitena Zvezde stala u odbranu defanzivca crveno-belih

  • 30
Marko Gobeljić, Snežana Borjan Foto: Nikola Tomić

Marko Gobeljić proživljava najteže momente u svojoj karijeri, pošto je svojim greškama bio glavni krivac što Crvena zvezda nije prošla Milan.

Igrali su crveno-beli fenomenalno protiv Rosonera i bili su bolji u dvomeču, ali su ih skupo koštale greške svojih defanzivaca, u Beogradu Radovana Pankova, a u Milanu Marka Gobeljića.

Gobeljić je na San Siru skrivio penal, promašio prazan gol pri rezultatu 1:1 u drugom poluvremenu, a zatim dobio i crveni karton i tako ostavio igrače svog tima na cedilu.

Iako važi za velikog navijača Zvezde, Gobeljić se našao na udaru pristalica crveno-belih, koji mu ove greške nisu oprostile. Na društvenim mrežama ga žestoko vređaju, a najčešće citiraju stihove pesme njegove devojke "ti nisi čovek, ti si greška".

Gobeljić je ubrzo posle toga zabranio komentare na Instagramu.

Ipak, ima i onih koji mu pružaju podršku, kao što je Snežana Borjan, supruga golmana Zvezde, koja je inače i privatno drugarica pevačice Katarine Grujić, Gobeljićeve devojke.

Ona nije bila blagonaklona prema navijačima Zvezde koji su vređali Gobeljića, poručila im je da nisu u životu potrčali za loptom i da znaju samo da uriniraju po tastaturi.

Njenu poruku pogledajte kao šestu u galeriji koja je pred vama.

Video: Promašaj karijere Marka Gobeljića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA