Ovo su 7 najlepših navijačica Zvezde i Partizana među poznatima: Glumice, manekenke, voditeljke...

Večiti se mogu pohvaliti da neke od najlepših žena u Srbiji navijaju za njih

  • 14
Najlepše navijačice Zvezde i Partizana od poznatih

Foto: Instagram Sofijamilo/vujadinsavic/tanja_7777, MN Press

Crvena zvezda i Partizan su naši najpopularniji klubovi i kao takvi, imaju najveći broj navijača u Srbiji. Mnogima se ljubav prema ovim klubovima prenosi sa kolena na koleno, pa je tako fanatizam prisutan i kod mnogih poznatih ličnosti.

I Zvezda i Partizan mogu da se pohvale da za njih navijaju neke od najlepših Srpkinja. Među njima ima sportistkinja, voditeljki, glumica...

Poznato je da je glumica Mirka Vasiljević još kao devojčica uslikana na večitom derbiju u dresu Zvezde, da su neke od najlepših voditeljki vatrene navijačice - Aleksandra Gudelj Zvezde, a Marija Kilibarda Partizana, o čemu je nedavno i govorila za Telegraf.

Takođe, i Nina Radulović ne krije pripadnost crveno-belim bojama, dok su i neke od sportistkinja, poput Olge Danilović i bivše košarkašice, a sada funkcionerke KSS, Tatjane Živanović, velike navijačice Partizana.

I jedna od naših najpopularnijih manekenki, Sofija Milošević, ne svojevremeno je trenirala na Marakani i to u Kik boks klubu Delije.

Pogledajte u nastavku i neke od njihovih fotografija, uključujući i one u obeležjima kluba, ili sa utakmica Partizana i Zvezde.

Nina Radulović

 

Marija Kilibarda

 

Aleksandra Gudelj

 

Sofija Milošević

 

Olga Danilović

 

Tatjana Živanović

 

Mirka Vasiljević

 

Video: Kilibarda o košarkaškim utakmicama Partizana: Od 94-te sam redovna u Pioniru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA