Priznanje fatalne Ruskinje: Nejmar je sa mnom varao devojku, poljubila sam Embapea!

Poznata je po druženju sa fudbalerima...

  • 0
Viktorija Bonja Printskrin: Instagram/victoriabonya

Atraktivna Ruskinja Viktorija Bonja (41), nekadašnji Plejboj model, dala je jedan intervju za "Sport Ekspres" kojim je razdrmala fudbalsku javnost.

Pre svega zbog činjenice da je priznala da je se družila sa velikim brojem fudbalskih zvezda, kao i da je sa Kilijanom Embapeom i Nejmarom imala nešto više od prijateljstva.

- Jednom sam poljubila Embapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoletan, pomislila sam u sebi: "Bože, optužiće me za pedofiliju." Taj odnos nije mogao da se razvije. I nije mi žao, jer imam dete i treba mi stabilnost u životu - rekla je ova lepotica i dodala:

- Ali i dalje sam u kontaktu s njim. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to menja. Da Nejmar nije toliko pio, danas bi bio velika zvezda Barselone.

Otkrila je Viktorija nešto više o Nejmarovom životu.

- S Nejmarom više ne komuniciram tako često . Nisam ga videla dve godine. Upoznali smo se kad sam radila svoj fudbalski projekt. Tu su i Kanavaro, Luis Figo, Didije Drogba... Nejmarov život je non-stop zabava. Stalno igra poker, često organizuje bučne zabave u svojoj kući.

- On je sjajan čovek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao devojku. Dibalu dobro poznajem, često se čujemo. Takođe, komuniciram sa Felainijem. Ali ako govorimo o istinskom prijateljstvu, reći ću Drogba. Znamo se jako dugo.

Podsetimo, za Viktoriju se svojevremeno pisalo da je u vezi sa Felainijev, a bila je i hapšena zbog sumnje da je agent KGB-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA