≫ 

LGBT zajednica osudila Zlatanove izjave na Sanremu, tvrde da je homofob

Šveđanin na meti zbog jedne pošalice

  • 37
Zlatan Ibrahimović, Sanremo

Foto: Profimedia

Portparol politički organizovanog dela italijanske LGBT zajednice Fabricio Maraco optužio je Zlatana Ibrahimovića za homofobiju nakon njegovog nastupa na Sanremu. Šveđanin je, uz Sinišu Mihajlovića, bio specijalni gost na festivalu u Liguriji na kojem je i zapevao sa srpskim trenerom, ali je jedan trenutak posebno naljutio LGBT zajednicu.

Voditelj festivala, umetnik Amadeus, tražio je od Zlatana da zamisli kako bi izgledao ovaj događaj da se prenos organizuje iz njegove kuće.

- Pevači u dnevnoj sobi, devojke sa Zlatanom. Ti u kuhinji dok mi kuvaš kafu - rekao je Zlatan pa prokomentarisao i Ahilea Laura:

- Njega bismo stavili u garažu da pazi na aute, lopovi ne bi ništa ukrali jer bi ga se uplašili.

Inače, Lauro je talijanski pevač kog mnogi porede sa američkom pevačicom Lejdi Gagom zbog toga što se ne deklariše kao "on" ili "ona" već kao "ono". Zato je ta Zlatanova pošalica i izazvala reakciju LGBT političke stranke.

Predstavnik te organizacije, pomenuti Maraco, je u razgovoru za list "La Repubblica" osudio Ibrahimovićev istup i podsetio da Šveđaninu ovo nije prvi put da tako nešto kaže.

- Ibrahimović je još u Španiji pokazao da je sklon homofobnim ispadima. Kad ga je jedan novinar 2010. godine pitao da li je homoseksualac, on mu je poručio da mu dovede svoju sestru - podsetio je Maraco koji je iskoristio priliku i da uveže ova Zlatanov ispad sa onim koji je imao sa Lukakuom u derbiju Milana i Intera.

Maraco smatra da je, bez obzira na odluku UEFA, Ibrahimović rasistički vređao Lukakua i njegovu majku.

Juventus je u poteri za Interom, i svaki meč mu je izuzetno važan, pa i večerašnji (20.45) protiv Lacija. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,45, dvojka 3,80, a 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Lacio

 Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

Video: Ibrina garaža vredna više od 8,5 miliona evra: Jedna marka automobila mu je miljenica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    6. mart 2021 | 08:15

    To Zlatane... normalan covek... ima porodicu i voli zene

  • Buzga

    6. mart 2021 | 09:02

    Ne sme covek da kaze sta misli.gde je to sve otislo

  • Cica

    6. mart 2021 | 08:15

    Glupost. Homofob je neko ko se plaši homoseksualaca a to što čovek podržava zdrav odnos između muškarca i žene nema veze sa strahom. Čovek je jednostavno normalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA