≫ 

Nada Topčagić dobila poklon od Ibrahimovića, pa mu zbog Sanrema uzvratila kultnom pesmom

Folkerka se na ovaj način još jednom zahvaila Šveđaninu za gest koji joj je učinio na čuvenom festivalu

  • 11
Nada Topčagić Printskrin: RTS 1

Malo je reći da je Zlatan Ibrahimović zatalasao Balkan idejom da na pozornicu Sanrema kroči uz taktove mega hita "jutro je" Nade Topčagić, zbog čega je folkerka naročito ponosna.

Nije to ni prvi put da Ibra javno istakne koliko voli tu pesmu, ali je svakako to bilo najbolje mesto da je pusti jer je milionski auditorijom mogao i prvi put da čuje kultnu pesmu i sazna ponešto o Nadi Topčagić i njenom liku i delu.

Veliku zahvalnost poslala je folkerka Zlatanu, međutim iskoristila je i gostovanje u emisiji "Šarenica" na RTS-u da se i pesmom zahvali Šveđaninu, da mu na neki način i uzvrati za reklamu koju joj je napravio na čuvenom festivalu.

- Imam jednu želju, sad sam došla ovde na neku ideju. Ako bih imala solistički koncert, koji do sada nisam imala koliko sam na sceni, poželela bih da mi Zlatan Ibrahimović bude gost - rekla je Nada Topčagić.

Zatim se u priču uključio i Slobodan šarenac koji je Nadi poklonio loptu:

- Nezvanično, neki kažu da je lopta stigla direktno sa Sanrema - rekao je Šarenac, dok je Nada poručila: "Gracija Italija".

Na opasku voditeljke da Nada duguje nešto Zlatanu na italijanskom, pevačica je poručila:

- Pa, ajde. Sad ste me našli, ali može. Pevaću "Bella Ciao".

Poslušajte kako se Nada snašla sa italijanskim hitom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. mart 2021 | 11:36

    Nada je carica!!! Moze da kaze ko sta hoce ali znam da se nikada nije folirala niti to sada radi, drugaricina je velika!!!

  • Dusanka

    7. mart 2021 | 11:46

    Ma bravo,carica.Zasluzila je ovo,jer je uvek bila posebna,pomalo "luckasta" ali originalna i neuporediva sa ovim "narodnjackim divama" .Pet minuta slave u najbolje vreme njene pevacke karijere cime bas moze da se pohvali.

  • @Kiki

    7. mart 2021 | 12:43

    Zlatan je bio i biće veliki čovek. A jednoj induvidui na zvezdinom stadionu je trebao delić vremena. Da delić vremena da pokaže da je teško bolestan od mržnje. A nisu ni oni koji ga štite zdravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA