Mekgregor je jednim potezom zaradio 130 miliona evra i duplirao bogatstvo koje je zaradio od borbi

MMA borac se pokazao i kao uspešan biznismen, što mu je donelo ogroman novac

  • 0
Konor Mekgregor

Printskrin: Instagram.com/thenotoriousmma/

Konor Mekgregor u poslednjih nekoliko godina ima sve manje uspeha u borbama, ali i pored toga zarađuje silne milione. Bilo da je to u toku borbi, bilo da je od biznisa.

Od novembra 2016. godine, Mekgregor je imao tri borbe u UFC-u i izgubio je u dve, od Habiba Nurmagomedova i Dastina Porijea, a dobio je samo vremešnog Donalda Seronea. Takođe, imao je i egzibiciju sa Flojdom Mejvederom u boks meču, koji nije prošao najbolje po njega.

Međutim i pored brojnih batina koje je dobio u poslednjih pet godina, Mekgregor je svoj bankovni saldo uvećao za više od stotinu miliona evra. Samo od Borbe sa Mekvederom zaradio je 100 miliona dolara, a procenjuje se da je ukupno njegovo bogatstvo koje je zaradio tokom borilačke karijere oko 130 miliona evra.

Poslednja velika njegova zarada vezana je za njegov viski Proper 12, koji je odlučio da proda za basnoslovan novac. Naime, meksička kompanija za tekilu "Bekl", koja je već kupila 49 odsto vlasništva nad Proper 12 brendom i kompanijom, odlučila je da otkupi i preostalih 51 odsto vlasništva, koji je ostao u rukama Konora Mekgregora.

Kako navodi irski Miror, meksički gigant koji proizvodi tekilu, Mekgregoru će isplatiti 130 miliona evra za preostalih 51 odsto deonica, što je faktički zarada koju je Mekgregor ostvario tokom karijere.

Sada će prodajom viskija koji je stvorio, duplirati svoje bogatstvo.

Video: Mekgregor posle nokauta za 40 sekundi držao konferenciju s viskijem na stolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA