Srpski centar iz NBA osvojio "barbiku": Smailagić je lud za američkom lepoticom, ne skrivaju strasti

Centar Golden Stejta čeka šansu na terenu, ali van terena mu ide prilično dobro

  • 25
Alen Smailagić, devojka Foto: Instagram.com/j_faron21

Srpski košarkaš, Alen Smailagić, čeka svoju šansu u Golden Stejtu, gde je ove sezone odigrao samo jedan meč, ali je iz razvojne lige vraćen u prvi tim Voriorsa i vreba svoju šansu.

Iako na terenu još ne prikazuje ono što se od njega očekuje, Smailagić se očigledno dobro snašao u Americi, gde se i zaljubio i očigledno uživa u ljubavi sa atraktivnom plavušom koja je osvojila njegovo srce.

U pitanju je velika navijačica Golden Stejta, koja je objavljivala snimke i slike sa utakmica Golden Stejta i pre nego što je Smailagić došao u ovaj klub, a nije isključeno da je uspela da "upeca" Smajlija upravo zbog ljubavi prema Golden Stejtu.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, nijhova veza traje od novembra 2020. godine, i očigledno su veoma zaljubljeni, jer objavljuju i intimne fotografije poput onih kako Smailagić u naručju drži svoju devojku. Iako je razlika u visini evidentna, njima to očigledno ni malo ne pravi problem.

Pogledajte u nastavku i fotografije Smailagićeve devojke:

Video: Veza Jokić - Dončić radila na NBA Ol staru: Pogledajte alej-up Luke za Nikolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 45

    18. mart 2021 | 12:30

    Alen je divan, kulturan, vaspitan momak, neiskusan mladić. Prava lovina za sponzoruše.

  • Miloš

    18. mart 2021 | 11:15

    Pošto sam malo krupnije građe znate kako se kaže " Da imam pare bio bi meda, ali pošto nemam onda sam svinja debela". Sve se svelo na korist, nema više ljubavi SAMO KORIST....

  • Chance

    18. mart 2021 | 10:57

    Meni ova razlika u visini mnogo smesna, a vi kako hocete 😂 Nekako me ovde zena asocira na dete, po svojoj visini i gradji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA