≫ 

Adrijanove bahanalije u hotelu: Posećuju ga dve devojke, ne znaju jedna za drugu

"Imperator" nastavlja sa raskalašnjim načinom života

  • 8
Adrijano, Micaela Mesquita, Victoria Moreira

Foto: Instagram micaelamesquitafc/vyct0ria/adrianoimperador

Otkako je 2016. završio fudbalsku karijeru, legendarni brazilski napadač Adrijano pažnju javnosti najčešće privlači zbog svog ljubavnog i raskalašnog načina života!

Nakon što se nedavno poajvila vest da je "Imperator" prodao svoju vilu i da sada živi u hotelu, brazilski mediji navode da ga u tom istom hotelu posećuju dve devojke.

U pitanju su Viktorija Moreira i Mikaela Meskueti koja je očigledno kao "druga" ušetala u Adrijanov i te kako buran život! A navodno njih dve ne znaju jedna za drugu. Barem nisu donedavno...

Dok za Mikaelu nikada do sada nismo čuli,  za Viktoriju jesmo 2020. godine kada se pisalo da je u srećnoj vezi sa Adrijanom i da je studentkinja medicine.

Što se tiče Adrijana, poznato je da mu je taj raskalašan život i uništio karijeru. Počeo je u Flamengu, zatim je igrao za Inter i Parmu u Seriji A, da bi se vratio u domovinu pre nego što je 2010. obukao dres Rome.

Međutim, od dolaska u Romu do penzije u Majamiju 2016. "Imperator" je odigrao samo 11 utakmica - dok je za reprezentaciju Brazila prestao da igra baš pre 11 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA