≫ 

Sve lepotice koje su zapadni mediji "pakovali" Novaku, ali je njegov brak s Jelenom jači od stene

Zapadni mediji pokušavaju godinama da poremete Đokovića, a poslednji put to je pokušano nakon izjava dosad anonimne manekenke Natalije Šćekić

  • 9
Novak i Jelena Đoković Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Instagram natalijaa55/queenofgreen

Život Novaka Đokovića uvek je interesantan medijima, a posebno zapadni mediji vole da "pakuju" i izmišljaju afere o navodnim ženama koje bi mogle da unište njegov i Jelenin brak.

Do sada su britanski mediji Novaka i Jelenu "razvodili" "iks-ipsilon" puta, ali na svaki njihov pokušaj dobijali su odgovor Novaka i Jelene u vidu zajedničkih fotografija i snimaka sa putovanja, uz poruke ljubavi.

Često su u prošlosti mediji pokušali da "napakuju" Novaku određene afere, a dovoljno je bilo da ga uslikaju sa nekom ženom i odmah kreću naslovi "Novak se razvodi od Jelene".

Poslednja u nizu žena koju su pokušali da povežu s Novakom je anonimna manekenka Natalija Šćekić, koja je preko noći postala popularna zbog izjave u tabloidnom magazinu Svet da joj je anonimni biznismen nudio 60.000 evra da spava sa Novakom i iskompromituje ga, kako bi mu uništila brak.

Ali u poslednjih pet godina u medijima su se pojavile još i priče o navodnim aferama sa poznatom indijskom glumicom Dipikom Padukone, kao i sa kuvaricom sestara Vilijams, Loren von der Pul, koja je svojevremeno pomogla Novaku oko ishrane, a koja je demantovala bilo kakve priče o njoj i Novaku ističući da su samo prijatelji.

Natalija Šćekić

Dipika Padukone

Loren von der Pul

Novak pre Jelene imao jednu poznatu vezu sa Lady Lee, koja je danas poznati DJ

Novaka su povezivali i sa pojedinim domaćim poznatim pevačicama u ranijoj fazi njegove karijere, ali je i to brzo demantovano. Ono što je poznato, Novak je pre veze sa Jelenom kratko bio u vezi sa Lidijom Popović, koja je sada poznati DJ poznata po imenu "Lady Lee". Oni su bili u vezi 2005. godine, kada je Novak imao 17 godina i još nije upoznao Jelenu.

Video: Novak i Jelena pevali u restoranu! Porodična idila Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veks

    24. mart 2021 | 13:46

    Za sportske uspehe sve pohvale Ali iskreno, da nisi sportista i da nemas kintu, retko koja bi te pogledala

  • Bačvanin

    24. mart 2021 | 15:28

    Nije Novak lud,zna on prave vrednosti,bolja mu je Jelena 1000 puta nego sve ove naduvane barbike...

  • Vesna

    24. mart 2021 | 14:24

    Nole mogu samo da ti pljunu pod prozor....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA