≫ 

Žene fudbalera Portugala su prave bombe: Kanselova "kida", Rakel obožava tange, Georgina ni u Top 3!

Uverite se kakve lepotice "šetaju" reprezentativci Portugalije

  • 30
Georgina Rodrigez, Daniela Machado, Cristiana Goncalves Pereira Foto: Instagram/georginagio, Instagram/danielalexmachado, Instagram/cristianagpereira

Osim što su možda najbolja selekcija na svetu po imenima i trenutnoj formi, reprezentativci Portugalije mogu da se pohvale da u "svom taboru" imaju i najatraktivnije devojke i supruge!

Naravno, kada je ova tema u pitanju, svima je prva pomisao španska manekenka Georgina Rodrrigez - saputnica Kristijana Ronalda, ali daleko od toga da i njegovi saigrači nemaju čime da se pohvale.

Tu posebno mislimo na Sedrika Soareša, defanzivca Portugalije, dok su i golman Olimpijakosa Hose Sa i Žoao Kanselo iz Mančester Sitija u samom vrhu što se tiče lepših polovina.

Portugalci će u subotu veče od 20.45 časova voditi žestoku borbu sa selekcijom Srbije u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, a verujemo da borba ne bi bila ništa manje žestoka i kada su u pitanju lepše polovine srpskih fudbalera.

Međutim, o njima smo već nekoliko puta pisali i dobro su poznate srpskoj javnosti, dok vam pred meč Orlova i Portugalaca donosimo galeriju najlepših supriuga i devojaka gostujućih fudbalera. Uživajte...

Georgina Rodrigez (Kristijano Ronaldo)

Rakel Jakob (Hose Sa)

Filipa Soreš (Sedrik Soareš)

Danijela Mačado (Žoao Kanselo)

Ejpril Ivi (Ruben Dijas)

Debora Lorenco (Ruben Neves)

Ines Degener Tomaz (Bernardo Silva)

Kesi Fonte (Hoze Fonte)

Rut Kardoso (Diogo Žota)

Patrisija Palares (Žoao Palinja)

Kristina Gonzalveš (Serđo Oliveira)

Margarida Korseiro (Žoao Feliks)

Video: Kada se seksi žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mony

    27. mart 2021 | 16:56

    Normano uz Fudbalere koji zaradjuju nenormalne Cifre i idu ovakav Tip Zena...pa nece pobogu imati pored sebe visoko obrazovane Zene 🙄

  • Superhik

    27. mart 2021 | 16:23

    Sve neke postene...

  • Kostadin

    27. mart 2021 | 17:08

    Nikada neću moći da odgonetnem ovu zagonetku. Žene i devojke fudbalera najlepše na svetu a fudbaleri gadni kao lopovi. Kakva je to privlačnost suprotnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA