≫ 

Samo je ona uspela da "ukroti" Mitra u napadu: I njegova žena "is on fire"

Kristina Janjić i naš fudbaler su već godinama u vanbračnoj zajednici

  • 18
Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića Foto: Instagram/janjickristina

Aleksandar Mitrović i njegova, sada već, verenica Kristina Janjić imaju dvoje dece, međutim, još uvek se nisu venčali.

Svako ko je pratio fudbalera iz Srbije mogao je videti kakve je "ispade" imao ranije tokom karijere, od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih "ludih frizura" i autfita.

Sve je to deo prošlosti, Mitrović je sada najbolji strelac u istoriji reprezentacije i polako, ali sigurno vodi Srbiju do Svetskog prvenstva. Iz tri meča u kvalifikacijama dao je pet pogodaka i definitivno je preležao "dečije bolesti" i postao ozbiljan čovek i ozbiljan golgeter.

Kristina je upravo osoba koja ga je smirila i od njega napravila to što je danas.

Ponovo je popularni "Mitar" sa dva gola bio heroj Srbije u pobedi nad Azerbejdžanom, a njegova verenica Kristina Janjić je sve to ispratila na svom Instagram profilu uz poruke ponosa.

Svojevremeno je Mitrović pričao o tome kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, Kristina je potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a posle prvog sastanka ljubav je eksplodirala.

Iako dve godine starija od njega, oni su dobili prvo dete 2016. godine, sina Luku, a samo godinu kasnije i drugo, ćerku Nađu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @janjickristina

Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu.

- Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca - rekao je Mitrović ubrzo nakon rođenja njegovog sina.

Sredinom 2019. godine, Aleksandar Mitrović je odlučio da veri svoju devojku, a ona je naravno pristala. Slavlje je organizovao u jednom malom restoranu sa najbližim prijateljima.

Pogledajte i kako izgleda supruga Aleksandra Mitrovića, za koju se kao i u čuvenoj pesmi o njemu, može reći da je takođe "on fire"

Video: Mitrović objasnio novu proslavu gola: Zove se mafija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA