≫ 

I Pejdž Van Zant pokrenula sajt "samo za fanove": Zove vas da je gledate golišavu za 10 dolara

Biće ovo lep finansijski dodatak za popularnu fajterku koju prati 2.7 miliona ljudi, a novim promo spotom se baš potrudila da ih pozove na novu adresu u što većem broju

  • 1
pejdz van zant

Foto: instagram/paigevanzant

Američka MMA takmičarka Pejdž Van Zant (27) rešila je da konačno obraduje armiju svojih muških fanova posebnim fotkama koje ne mogu da vide na njenoj regularnoj instragram stranici, ali će od sada moći na njenom novom sajtu - ako plate 10 dolara.

Naime, Van Zantova je pokrenula sajt zanimljivog naziva sa igrom reči i njenog prezimenom "paigefanzant.com" gde će svi ljubitelji njenog lika, dela i tela, moći da je vide u još slobodnijem izdanju nego što je vide inače na njenim nalozima na društvenim mrežama.

Van Zantova je navikla svoje fanove na golišave fotografije, ali oni žele više. Svojevremeno je izjavila kako je dobila silne ponude da se skine u zamenu za novac, ali do sada ih je odbijala. Međutim, sada je po ugledu na brojne sportistkinje i poznate devojke, rešila da ipak pokaže nešto više nego dosad, ali da to naplati svojim najvernijim fanovima.

Uradila je čak i promo spot za njenu novu avanturu koji vas prosto zove da odete na sajt, uplatite simboličnih 9.99 dolara i opustite se uz seksi UFC takmičarku.

- Hvala svima za veliku podršku za moj fan sajt. Zaista se sjajno zabavljam četujući sa svima vama i deleći moj seksi sadržaj sa vama mojim seksi pratiocima. Neću da idem u detalje šta vas sve čeka, ali ako ste znatiželjni, kliknite na link, na moju biografiju i uverite se sami - poručila je Van Zantova svojim pratiocima na instagramu i preusmerila ih na svoj novi, vreli, seksi sajt.

Sudeći prema navali i na njenu instagram stranicu, uopšte ne mora da brine da li će njen novi projekat biti uspešan.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    2. april 2021 | 21:22

    A sad via meni recite sta je ovo nego cista PROSTITUCIJA, ali cista prodaja tela, i to pozrzana od strane svih, i onda naravno sutra od toga kupi stan auto dobar ovo ono i naravno pokaze se na instagramu i ostalim bolesnim mrezama i sta ce da misli neka devojcica od 15 17 godina? Naravno da ce da pozeli isti auto isti stan istu "popularnost" i nazalost moze je lako i dobiti ako radi iste stvari, otisli smo do djavola djavoljeg 😥 ako neko voli zensko onda sam to ja, ali barem imajte obraza dostojanstva i SAMOPOSTOVANJA. samo to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA