≫ 

Devojke igrača Zvezde i Partizana zajedno gledale derbi iz lože, posle meča usledilo je i peckanje

U "glavnim ulogama" bile su Katarina Grujić i Iva Nikolić

  • 8
Iva Nikolić Katarina Grujić i Iva Nikolić Printskrin: Instagram/Iva_____

Katarina Grujić, srpska pevačica i devojka defanzivca Crvene zvezde Marka Gobeljića, zauzela je svoje mesto u loži Marakane na 164. večitom derbiju!

I to u društvu Ive Nikolić, lepše polovine defanzivca Partizana Slobodana Uroševića koji, za razliku od Gobeljića, nije ulazio u igru u sredu veče.

Dok Ivi očigledno nije bilo do slavlja na kraju, Katarina je na Instagramu podelila video snimak slavlja fudbalera Zvezde zbog trijumfa, kao i fotografiju kojoj je pecnula Partizan.

Katarina Grujić Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Naime, Kaća se nedugo posle meča fotkala ispred tenka na severnoj tribini uz komentar: "Vreme u Beogradu -12!"

Kaća i Marko su, inače, 2020. obelodanili da su u vezi, mada je pevačica sam priznala da su jedno vreme morali da se kriju.

- Mesecima smo krili da smo u vezi, kako zbog njegovog posla tako i zbog mog. Nekada, kada ljudi mnogo znaju spremni su na sve načine da unište tuđu sreću, valjda to rade iz svog nezadovoljstva. Mi se ne plašimo ničega, stravno nam je lepo u vezi. Uživamo, a najbitnije je da smo zaljubljeni i da se volimo. Šta drugi pričaju to je nebitno - rekla je Katarina u novembru prošle godine.

Što se tiče Ive i Slobodana, njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi koja je prošlog leta krunisana veridbom - i to na njen rođendan.

Njih dvoje zajedno žive već šest godina, a na toj proslavi bila je i Snežana Borjan, supruga kapitena Zvezde koja je posle derbija takođe imala zanimljivu izjavu o svom suprugu.

>>> Ajaks i Roma odigraće večeras (21.00) derbi četvrtfinala Lige Evrope - kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, dvojka 3,60, dok je kvota na opkladu GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Roma.

Video: Biće vatreno na terenu, a tek u loži: Devojke i žene fudbalera Zvezde i Partizana prsa u prsa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA