≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaci napravili bezobrazne fotke najprovokativnije košarkašice: Slikala se gola i obožava odnose

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liz Kembidž u provokativnom izdanju na plaži

  • 3
Liz Kembidž, bikini Foto: Profimedia/The Mega Agency

Australijska košarkašica Liz Kembidž, uslikana je na plaži u Majamiju u provokativnom bikiniju koji nije ostavljao mnogo mašti na volju.

Kembidž je postala poslednjih godina poznata kao VNBA zvezda, koja igra za Las Vegas i reprezentativka je Australije, ali i kao neko ko se ne stidi da obnaži svoje telo.

Tako se slikala za Plejboj gola i pokazala svoje atribute, ali je dala i izjavu u kojoj je otkrila da obožava seks, iako se nekada stidila svog tela i toga što ima više od dva metra visine.

- Da, ja sam sportistkinja koja ima preko dva metra i koja obožava seks. I mi smo ljudi i upražnjavamo seks. Kao sportistkinja, osećala sam se kao da ne smem da budem seksi. Sve što su želeli od mene jeste to da sedim, ćutim, vredno radim i bavim se svojim sportom - rekla je Liz i dodala:

- Budući da sam žensko i da se bavim sportom, osećala sam veliki pritisak na svoju seksualnu identifikaciju. Dosta godina unazad bila sam zbunjena. Da li sam "strejt", da li sam bisekusalka, da li nešto nije u redu sa mnom što ne volim žene - rekla je ona u intervjuu.

Pogledajte u nastavku i njene nove fotografije koje su zabeležili paparaci, koji sigurno "trljaju ruke", posebno zbog fotografija koje su od drugog do petog mesta u galeriji.

Video: Rastezanje Ivane Španović ne želite da propustite: Obline i naporne vežbe su nas preznojili!


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA