≫ 

Prestanite da tražite savršenu žensku zadnjicu, locirana je u Italiji, a vlasnica je Srpkinja

Supruga Filipa Đorđevića sa ponosom ističe svoje idealno izvajano telo

  • 9
Jovana Đorđević

Foto: Instagram/callmelolita

Srpski fudbaler Filip Đorđević već sedam godina je prisutan na itaijanskim terenima, četiri godine u dresu Lacija, a već treću u članu Serije B Veroni, i reklo bi se da uživa u svojoj karijeri.

Lagodno je i njemu i njegovoj lepšoj polovini Jovani, njegovoj životnoj saputnici koja, kao i Filip, baš ume da zablista.

Jovana je bila aktivna ispred objektiva, odradila je set atraktivnih fotografija, a jedna je posebno privukla pažnju pratilaca, jer najbolje ističe njenu savršenu figuru. Toliko savršenu da je utisak kako smo ubeđeni da smo naišli na najbolje oblikovanu žensku zadnjicu.

Pogledajte i sami se uverite u to. Jovana je zaista u top formi, i lepa kao i uvek.

 

Pogledajte i Jovanu u punom sjaju i na nekim ranijim fotografijama.

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona

Aktuelni šampion Engleske grčevito se bori za mesto u Ligi šampiona, a danas (16.00) mu u goste dolazi Aston Vila, koja je i dalje u igri za Ligu Evrope. Kec na Enfildu je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Aston Vila

Video: Devojke i žene fudbalera Zvezde i Partizana prsa u prsa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora Konj

    10. april 2021 | 12:59

    Na ovolikim stiklama o moje dupe bi bilo prvo u Italiji....

  • Dr

    10. april 2021 | 12:36

    Dobraaaaa

  • Dara

    10. april 2021 | 12:50

    Bolje da se ne smeje ali je figura od svega najlepsa... ostalo je ocigledno izoperisano ...mada koga to vise zanima ... sve su iste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA