Ana Marija je devojka koja ima "najskuplje" fudbalske fotke, "upecala" je i Jovića i Tadića

Uvek je na pravom mestu u pravo vreme...

  • 2
Ana Marija Santos Printskrin: Instagram/anamariia44

Možda se ne zna mnogo toga o njoj, ali Ana Marija Santos je devojka koja u svojoj kolekciji ima ožda i najvrednije fotografije na svetu!

Barem gledajući onu sportsku stranu, najviše fudbalsku, s obzirom na to da je ova 21-godišnja devojka iz Španije poznata po "zasedama" koje su joj donele fotke sa Lionelom Mesijem, Kristijanom Ronaldom i drugim velikim igračima.

Jedan do poslednjih s kojim se fotografisala jeste košarkaš Barselone Nikola Mirotić, a Ana Marija u svojoj kolekciji ima i fotke sa Rafaelom Nadalom, Frenkom Lampardom, Žoaom Feliksom, Lukom Modrićem, Florentinom Perezom.

Tu su i dvojica srpskih reprezentativaca, Luka Jović i Dušan Tadić. Napadača Reala "nahvatala" je na aerodromu, dok  se sa Tadićem fotkala u oktobru 2019. kada je Ajaks igrao LŠ protiv Valensije.

Ana Marija je u žižu javnosti dospela tokom fotografisanja sa Ngolo Kanteom, kada je na društvenim mrežama kružila šala da je to jedina fotka Francuza na kojoj se ne smeje.

Vredi pomenuti da se ova devojka izjašnjava kao navijačica Barselone, a vi u nastavku pogledajte neke fotografije iz njene bogate riznice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    14. april 2021 | 22:09

    I ona sad bitna? Jedina joj zanimacija ganjati sportiste da se sa njima uskika?

  • Pentraksil

    14. april 2021 | 11:35

    Gde joj je Mitrović ipak je on klasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA