≫ 

Žena napadača Napolija na udaru zbog velikih grudi, već je jednom morala da ih smanjuje

Ket je poznata i po ranijim izjavama o seksu sa Mertensom

  • 2
Kejt Kerkhofs

Printskrin: Instagram/katkerkhofs

Ket Kerkhofs, supruga napadača Napolija Drisa Mertensa, našla se ovog vikenda u centru pažnje italijanskih medija zbog prozivki koje dobija na društvenim mrežama!

Naime, Ket se javno požačlila da putem Instagram komentara dobija ozbiljne napade na račun njenih ogromnih grudi.

- Još se sećam srama i nseigurnosti koje sam imala u školi kao tinejdžerka. Te reči su mi se lepile kao pečat. Odjednom više nisi dete, nego žena koju i dalje osuđuju. Moje velike grudi zaista pripadaju mom identitetu i naučila sam da budem ponosna na njih - napisala je Ket i dodala:

- Čitajući ove komnetare shvatam da moram i da se nasmejem. Neverovatno, ali se činim slobodna jer te reči više ne deluju na mene. Samo gubitnici se stide tela, pogotovo oni koji se kriju iza računara.

Zanimljivo, Ket je svojevremeno imala i veće grudi i još 2017. je priznala da je morala da ih operiše. Tada je govorila i o seksu sa Mertensom.

- U javnosti se ponašam poput dame, ali u krevetu sam ekscentrična. Volim to da radim u javnosti, na neobičnim mestima. Poput kabina u vozu. To mi se sviđa.

U nastavku pogledajte i njene fotografije sa Instagrama:

Video: Kada se žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA