≫ 

Udate su za legende srpskog fudbala: Dame kojima godine ništa ne mogu, i dalje obaraju s nogu!

S obzirom na to kako izgledaju danas supruge Dragana Stojkovića Piksija, Siniše Mihajlovića, Nemanje Vidića, Mladena Krstajića i drugih jasno je da nisu izgubile na lepoti i atraktivnosti s godinama

  • 5

Najbolji fudbaleri su uvek osvajali srca najlepših devojaka za kojima su neki drugi mogli samo da žude i maštaju. Tako je bilo oduvek, pogotovo od kada je fudbal počeo da postaje najpopularniji sport na svetu.

Ti trendovi nisu zaobišli ni prostore Balkana, pa ni Srbiju.

Ali mi ovog puta nećemo pisati o aktuelnim fudbalerima i njihovim lepšim polovinama, već smo se osvrnuli na neke od najvećih legendi kako srpskog, tako i svetskog fudbala i njihove supruge.

Iako je većina supruga naših slavnih bivših fudbalera ušla u petu deceniju života,  one i dalje izgledaju predivno i jasno se vidi da im ni godine ne mogu ništa.

S obzirom na to kako izgledaju danas supruge Dragana Stojkovića Piksija, Siniše Mihajlovića, Nemanje Vidića, Mladena Krstajića i drugih jasno je da su i u mladosti bile lepotice, pa nije teško shvatiti zašto su osvojile njihova srca.

Sve to možete pogledati u našem videu na početku teksta, a takođe njihove fotografije možete pogledati i u našoj galeriji.

Video: Biće vatreno na terenu, a tek u loži: Devojke i žene fudbalera Zvezde i Partizana prsa u prsa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA