Najpoznatija fudbalska voditeljka ostala bez verenika zbog provokativnih fotografija

Dileta i Jaman navodno više nisu zajedno

  • 9
Dileta Leota Printskrin: Instagram/dilettaleotta

Najpoznatija voditeljka na svetu, Dileta Leota, i poznati turski glumac Džan Jaman stavili su tačku na njihovu ljubavnu priču.

Izvori bliski ovom paru potvrdili su da su oni zajedno još od decembra prošle godine, iako je Dileta novogodišnju noć navodno provela sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Samo nekoliko meseci kasnije, već u martu, počele su priče o navodnoj veridbi ovog para. U emisiji koja nosi naziv "Todos los mananas", otkriveno je kako je Jaman kupio prsten od 40.000 evra i zaprosio je novinarku, međutim, ona je odgovorila sa "još uvek ne".

Ali sa druge strane, neki od stranih medija su ipak otkrili kako je Dileta zapravo trudna s Turčinom i kako će se venčati održati u avgust u 2021. godine. Samo mesec dana kasnije, mediji u Italiji prenose kako su glumac i voditeljka ipak raskinuli, a kao najveći razlog se navodi ljubomora Džana Jamana!

Džan je deaktivirao svoj profil na Instagramu što je podgrejalo sve priče, a kako navodi poznati paparaco fotograf Mauricio Sorge, razlog je ljubomora.

- On je veoma ljubomoran na njegovu voljenu zbog različite kulture. Posesivan je i to se ne uklapa u Leotinu karijeru novinarke, influenserke i TV ličnosti.

Roberto Alesi u svojoj emisiji "Novela 2000" je takođe pričao o razlogu raskida ovog para.

- Prema navodima, ona je ta koja je stavila tačku na ovu vezu i poslala kući sve bez "velikog finala", a posebno Džana. Izgleda kao da Dileti treba mnogo više osim "mačo šarma" i atraktivnog izgleda. Ova veza je od početka bila pod velikim znakom pitanja zbog mnogo razloga.

U još jednoj popularnoj emisiji koja se bavi selebriti ljudima u Italiji, otkriveno je kako je par imao veliku svađu zbog toga što Dileta nije htela da otputuje u Tursku da upozna Jamanovu porodicu.

Dileta Leota je poznata po svojim provokativnim i seksi izdanjima na društvenim mrežama, a očigledno Jaman nije uspeo da se izbori s takvom vrstom "pritiska", što je nateralo Diletu da prekine ovu vezu.

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    21. april 2021 | 12:32

    Pa to je ta "vera mira i tolerancije"... vrlo skladna sa sekularnošću i ljudskim pravima...

  • Bgd

    21. april 2021 | 15:45

    Nisu mi jasni ni žene ni muškarci koji stupaju u takve veze iako odlično znaju da su kulturološke razlike nepremostive.

  • Brk

    21. april 2021 | 14:17

    Sigurno je zbog fotki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA