≫ 

Da nije njih ni MMA ne bi bio to što jeste: Bombastične "cice oktagona" za kojima luduju milioni!

Teško da se ne sećate ko je Arijani Selest, a koje su to njene nove koleginice?

  • 0

MMA sport je poslednjih godina stekao veliku popularnost širom sveta i trenutno je možda i u 5 najpopularnijih sportova na celoj planeti.

Tome su naravno doprineli vrhunski borci koji su sve podigli na viši nivo, naravno i "predstave" uoči mečeva odnosno takozvani "treš tok" i mnogo toga.

Ipak, veliku ulogu u čitavom tom procesu i prelasku MMA u "mejnstrim" sport imale su i takozvane "oktagon devojke", u boksu se zovu "ring devojke", tako da verovatno znate na koje mislimo.

U pitanju su atraktivne lepotice, vrlo oskudno obučene koje u pauzi između rundi uglavnom nose karton na kome je ispisano koja je runda po redu, ali rade i kao hostese i promoterke na zvaničnim merenjima, promocijama nekog događaja itd.

Prva od njih koja je stekla svetsku popularnost, čak i dok sam MMA, kao i UFC organizacija nije bila toliko poznata jeste Arijani Selest koja je pre desetak godina postala najpopularnija i najpoželjnija "oktagon devojka na svetu".

Tome je naravno doprinelo i njeno fotografisanje za "Plejboj".

I naravno od tada su i mnoge druge "oktagon devojke" počele da dobijaju i na popularnosti i da se javnost interesuje za njih, tako da su sada mnoge od njih i među najpopularnijima na društvenim mrežama sa ogromnim brojem pratilaca.

Zato smo mi izdvojili najlepše i najpopularnije oktagon devojke iz UFC-a kao najveće svetske MMA organizacije i njih možete videti u videu na početku teksta, ali i u galeriji fotografija.

Video: Burne ljubavi uz poneki hepi end: Najpoznatije veze srpskih fudbalera i pevačica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA