Slikala se gola pred finale: Žena jednog od najboljih sudija obožava da deli provokativne fotke

Inače, njen suprug je sudio finale Mundijala u Rusiji

  • 3
Romi Ortega Foto: Instagram/romiortegaa

Argentinski sudija Nestor Pitana važi za jednog od najboljih arbitara na svetu, što je i sama FIFA potvrdila kada ga je 2018. godine delegirala da sudi finale Svetskog prvenstva!

Međutim, ono što Pitanu godinama unazad prati jeste i priča da je sudija koji verovatno ima najatraktivniju suprugu kod kuće - s obzirom na tod a je od 2015. u braku sa "seks bombom" Rominom Ortegom.

Romina je pred to finale SP bila u centru pažnje zato što je na Instagramu delila fotrografije koje su bile na ivici pornografije, a potom je zbog tih fotki svojevremeno završila i na stranicama argentinskih medija.

Naime, Pitana je 2019. sudio meč River Plejtu čiji igrač Havijer Pinola je u jednom trenutku, nezadovoljan odlukom sudije, pitao Nestora: "Šta ste jeli?".

Šou je nastao nedugo posle meča, je je društvenim mrežama krenula da se širi montaža na kojoj se vidi kako Pinola postavlja pitanje Pitani, dok je kao odgovori ponuđena upravo Romina u provokativnom izdanju.

Romina je, inače, druga supruga Nestora Pitane s kojim ima dvoje dece, ali je to ne ometa da na Instagramu kači jako provokativne fotografe. Uostalom, uverite se i sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    23. april 2021 | 12:55

    Ni slucajno slikanje bez flamingosa...starleta kao i sve ostale slicna njoj😉😉

  • V

    23. april 2021 | 13:18

    Da sam joj muž, presudio bih joj, ali jedan penal medju stativama....

  • Перагеније

    23. april 2021 | 13:51

    Касно. Требало је пре 20ак година...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA