≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zbog Srpkinje slao privatni avion, "pao" je i na Hrvaticu: Sve Nejmarove žene, od glumice do modela!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podsetimo, svetski mediji i dalje pišu da je Brazilac imao aferu sa Sorajom Vučelić, mada njih dvoje to nikada nisu ni potvrdili ni porekli

  • 5
starlete Foto: Instagram/barbaraevans2, Instagram/sorajavucelic, Instagram/natalia

Dan posle očajne partije protiv Mančester Sitija u polufinalu LIge šampiona, napadač PSŽ-a Nejmar našao se na udaru javnosti - najviše zbog toga što nije bio koncentrisan na partiju!

A kao razlog tome mnogi pripisuju njegov raskalašan život koji ga je, uz povrede naravno, često znao da odvoji sa terena. Otuda i ne čudi što su se tabolidi malo pozabavili njegovim privatnim životom i notirali s kim je sve Brazilac bio u vezi u poslednjih 10 godina.

To se, pre svega, ondnosi na britanski "San" koji je na listu Nejamrovih devojaka stavio i srpsku starletu Soraju Vučelić o kojoj se svojveremeno pisala da je imala kratkotrajnu aferu sa Brazilcem. Doduše, ona nikada zvanično nije potvrđena. Tu su i njegova prva ljubav, kao i veliki broj manekenki.

Karolina Dantas

Karolina je Nejmarova prva ljubav i bili su u vezi sada već davne 2010. godine, Rastali su se posle godinu dana, ali zajedno imaju sina. Uprkos tome što godinama nisu u vezi, mediji pišu da su u sjajnim odnosima i da zajedno podižu dečaka.

Barbara Evans

Nakon raskida sa Karolinom, Nejmar je navodno "uplovio u vezu" sa ovom manekenkom. Međutim, nisu trajali više od dva meseca, a Barbara je posle toga postala i te kako poznata u Brazilu.

Patrisija Džordan

Ponovo je Nejmar "pao na čari" manekenke s kojom je bio 2013. godine. Patrisija je izašla i na naslovnoj stzrani "Plejboja" sa izjavom da su njih dvoje u vezu, ali se sve završilo tužbom fudbalera upućenom pomenutom magazinu zbog reklame.


Bruna Markezine

Za njih su govorili da su zlatni par i sa prekidima su bili zajedno od 2012. do 2017. godine. Upoznali su se na karnevalu, a pomenuta glumica je očarala Nejmara. Pričalo se da nisu više zajedno, jer Bruna nije mogla da se izbori sa njegovim aferama.

Larisa Oliveira

Ova atraktivna devojka je dospela u centar pažnje zbog izjava da se tajno viđala sa Nejmarom dok je ovaj bio sa Brunom. Čak je rekla i da je dolazila u Barselonu na nekoliko dana, potom su se pojavile i zajedničke slike, ali je fudbaler rekao da su samo prijatelji.

Gabrijela Lenci

Nju je Nejmar navodno upecao pred SP 2014. godine. Sam devojka nikada nije potvrdila vezu, ali ih je otkrio veliki broj fotografija. Kao i detalji provoda sa Ibice.

Soraja Vučelić

Da Nejmar voli Ibicu, mediji pišu da se pokazalo i na primeru Srpkinje. Navodno, njih dvoje sus e 2015. upoznali na Ibici i tamo su lumpovali, a Nejmar je čak slao i avion po Soraju da mu se mesec dana kasnije pridruži u Barseloni.

Dženi Andrade

Ovu atraktivnu plavušu znamo kao UFC lepoticu koja je 2015. bila u vezi sa Nejmarom. Čak je dva puta dolazila i da gleda njegove utakmice, uključujući onu protiv Betisa kada se Brazilac okliznuo i promašio penal.

Natalija Barulih

Poslednja na listi, ali teško i u životu, jeste manekenka Natalija Barulih koja ima hrvatske korene. Njih dvoje su se viđali 2020. godine, što uopšte nisu ni krili. Pogotovo na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA