≫ 

Zvezda isprozivana u popularnoj domaćoj seriji: Crveno-beli pobedili filijalu sa 7:0 i uzeli titulu

Zanimljiva poslednja epizoda serije "Drim tim" na javnom servisu

  • 62
"Drim tim" serija Foto: Screenshot/RTS

Popularna domaća TV serija "Drim tim" okončala je emitovanje u ponedeljak uveče i to kontroverznom 14. epizodom koja se nikako nije dopala navijačima Crvene zvezde.

Naime, poslednja epizoda serije nosi naziv "11+11+1", a kako je objašnjeno u njenoj najavi, u njoj se paralelno odvijaju dve bitke u isto vreme, ali na različitim mestima, i to za titulu šampiona Srbije.

Iako Crvenu zvezdu od titule deli čak sedam golova, ona to postiže "na ovaj i onaj" način, kažu autori serije, a zanimljivo da je rival crveno-belima njena filijala Grafičar, čiji je golman lako primao golove.

Foto: Screenshot/RTS

Takođe je zanimljivo i da komentator u seriji tokom utakmice sa Grafičarom spominje imena Gobeljića, Krstovića, kao i trenera Dejana Stankovića.

Pošto su pojedini kadrovi snimani i na glavnom terenu stadiona "Rajko Mitić", očigledno je da upravi crveno-belih nije zasmetao kontekst u kom je njihov klub prikazan "na ovaj ili onaj način".

Foto: Screenshot/RTS

Inače, scenario za seriju napisao je Miloš Radović, režiser je Dejan Zečević, a glavnu ulogu u seriji igra proslavljeni srpski glumac Lazar Ristovski, inače osvedočeni navijač Partizana.

Video: Ćerke trenera koje grme na Instagramu: Jednu su muvali igrači dok je još bila maloletna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    4. maj 2021 | 19:11

    Vise nego glupa serija. Ovakve splacine nisu ni za lokalne televizije. Doduse, prvo je prikazana na Superstar-u. Ja sam je tamo gledao i nisam mogao da verujem da se prikazuje na RTS-u. Stvarno je serija ravna nuli.

  • Ness

    4. maj 2021 | 17:56

    Najgluplja serija koja je prikazana na rts

  • Olimdar

    4. maj 2021 | 18:36

    Šta ima veze ko je pisao i ko igrao glavnu ulogu istina je da su obradili istinito naše prvenstvo i zato kapa dole. Svi znaju kako se isvajaju titule za Zvezdu i sada se kao šatro čude. Samo nepošteni ljudu mogu slaviti ovakve titule ostalima se naš fudbal ogadio za vek i vekova amin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA