≫ 

Procurio video Novakove meditacije na Rtnju, a snimljen je i tokom šetnje u kružnoj stazi

Najbolji teniser sveta je ovako upijao energiju mistične srpske planine u obliku piramide

  • 6

Novak Đoković je nedavno posetio Rtanj, mističnu srpsku planinu koja ima oblik piramide. Đoković je drugi put u godinu dana posetio Rtanj, gde je ponovo bio u društvu svoje supruge Jelene.

Novak je tokom Rtnja meditirao bos, što redovno primenjuje, jer tako upija energiju zemlje i "uzemljuje se", kako on voli da kaže.

Novak i Jelena su se do vrha šiljak na Rtnju peli u društvu grupe u kojoj je bio i Todor Pešterski, vedski stručnjak, koji je najveći poznavalac planine Rtanj.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak kako Novak i Jelena meditiraju na Rtnju, kao i dok u grupi hodaju u kružnoj stazi, koja je napravljena od kamena.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Podsetimo, nakon Rtnja Novak je otputovao u Sarajevo, gde je po treći put posetio bosanske piramide, a nakon toga se uputio na planinu Igman, gde je smešten u bajkovitom ambijentu.

Fotograf Leon Bijelić je ovekovečio i neke od fotografija Đokovića sa Rtnja, što možte videti u nastavku teksta u galeriji:

Video: Novak vibrira na višim frekvencijama od ostalih tenisera

(Teleghraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coas

    5. maj 2021 | 17:49

    Novace pravoslavce ne radi to.

  • Jelena 1982

    5. maj 2021 | 18:53

    Aman za aman pustite coveka da dise🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄.

  • Bb

    5. maj 2021 | 19:20

    Vrati se svojoj crkvi,veri i krstu oko vrata! Ostavi se meditacije i kojekakvih "zaštita" ... Razmisli, analiziraj...đavolska su to posla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA