≫ 

Viljareal zvao glumicu za odrasle da ide s njima na finale Lige Evrope

Čeka se odgovor atraktrivne Apolonije Lapierde

  • 3
Apolonija Lapierda Printskrin: Youtube/La Resistencia en Movistar+

Ni kriva ni dužna, glumica u filmovima za odrasle Apolonija Lapierda našla se u centru pažnje posle plasmana Viljareala u finale Lige Evrope!

Naime, španski klub je uspeo u četvrtak veče da odigra 0:0 protiv Arsenala u Londonu i tako odbrani 2:1 iz provog meča, a nakon poslednjeg sudijskog zvižudka na Emirejtsu zapevali su "Idemo u Poljsku."

Fora je u tome što se taj odlazak u Poljsku pratio rečima " A Polonia", što je izazvalo seriju šaljivih komentara na društvrenim mrežama. Dovoljno da se i sama glumica uključi.

- Zbog efekta Apolonija, sigurno će trijumfovati u Poljskoj - napisala je ova glumica za odrasle na Tviteru i na taj nači je izazvala je i samu reakciju kljuba.

- Da li želiš da ideš na put s nama - glasilo je pitanje koje su iz Viljareala uputili Apoloniji.

Viljareal će u finalu Lige Evrope igrati protiv Mančester junajteda 26. maja u Gdanjsku, a dok čekaju i zvaničan odgovor pomenute glumice vi u nastavku možete pogledati neke njene atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA