≫ 

Ostala je trudna sa fudbalerom Premijerligaša, Ronaldo ga isprozivao i dao joj podršku

Portugalac se zgrozio zbog ponašanja svog kolege iz britanske lige

  • 2
Kristijan Ronaldo, Jaqueline Sousa Foto: Tanjug/AP, Instagram

Žaklin Souza 33-godišnja hostesa, stigla je u žižu javnosti pre nedelju dana kada je dala intervju za engleski San. U njemu je otkrila kako je ostala trudna s jednim igračem iz Premijerlige, koji ju je prevario.

Tuttosport donosi zanimljiv detalj iz priče u koju se uključio i Kristijano Ronaldo.

Souza je ispričala kako je zatrudnela s neimenovanim fudbalerom i da sada ima njegovu devetomesečnu kćerku, dok je on u braku s drugom ženom.

- Stalno mi je slao poruke, čak i za vreme njegovog vjenčanja. Prekinula sam s njim one noći kad se oženio jer je to bilo previše za mene. Iscrpio mi je svu snagu, bila sam uništena psihički i fizički. To sam mu i napisala u oproštajnoj poruci. Njegov brat mi je rekao da je bio zabrinut i da je mislio na mene čak i za vreme svog venčanj - rekla je Žaklin.

Igrač se venčao u leto 2019. godine, ali ju je nastavio kontaktirati i uveravati da je zaljubljen u nju, a ne u svoju ženu. Ipak, kada je doznao da je trudna, naglo je promenio stav i odlučio je prekinuti sve odnose s njom.

- Bila sam šokirana, ponajviše jer nisam mislila da će to toliko loše podneti, jer je on bio taj koji je govorio o tome da zajedno imamo decu. Pokušali smo se dogovoriti oko toga da on neće biti fizički prisutan u bebinom životu, ali da će finansijski pridoneti. On se odjednom prestao javljati, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali.

- Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dete, jesam li sama, imam li koga... Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam volela osobu koja me uništila.

- Nije mi čak ni pružio nikakvu financijsku pomoć, sve donedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih ugrozila njegovu karijeru -rekla je Souzaa.

Prema pisanju Tutosporta, jedan od onih koji su stali na njenu stranu je i portugalski napadač Kristiano Ronaldo. On je samo jedan od više poznatih igrača koji su je kontaktirali i osudili ponašanje neimenovanog kolege.

- Da, Kristijano mi se javio. Svi su bili šokirani kad su to čuli. Smatra da se igrač prema meni poneo neodgovorno i osudio je takvo ponašanje. Fudbaleri su jedini koji su znali za našu vezu od početka i upoznati su sa svime što se događalo. Drago mi je da nisam sama - poručila je Souza.

Uskoro bi moglo biti otkriveno ime igrača s kojim je ostala trudna. Već je spremna tužba kojom će pokušati dokazati očinstvo, a predmet bi pred sud i javnost mogao stići u oktobru.

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    11. maj 2021 | 13:47

    Mislila sam da sam u bajci.. Hahahhahhahahahh, a on ženi drugu.. Dal su ovi ljudi realni???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA