≫ 

Fudbaler Totenhema uhvaćen kako se ljubi sa ćerkom jednog od najboljih svetskih trenera!

Izgleda kao da je Dele Ali brzo preboleo raskid sa Rubi Mej

  • 1
Dele Ali, Maria Gvardiola Printskrin: Twitter / FutzolaOficial

Dele Ali je nedavno raskinuo s manekenkom Rubi Mej jer je fudbaler previše igrao "Fortnajt" i nije njoj posvećivao vreme, a samo nekoliko meseci kasnije, Dele Ali je uslikan kako ljubi novu devojku - i to ni manje, ni više nego ćerku Pepa Gvardiole!

Dele Ali ove sezone igra ispod svih očekivanja, većinu sezone je odsustvovao zbog povrede, a u ligi je upisao tek 13 nastupa bez postignutog pogotka, dok je u Ligi Evrope odigrao osam utakmimca i dva puta je tresao mreže rivala.

Mnogi ljudi su njegov pad u formi povezali sa raskidom sa manekenkom Rubi Mej, koja ga je u februaru i zvanično ostavila jer je, prema njenim rečima previše vremena provodio za popularnom video-igrom "Fortnajt".

Žoze Murinjo je po dolasku u Totenhem rekao da želi starog Dele Alija, međutim, Murinjo je otišao dok je Ali ostao isti, te su počela nagađanja oko transfera Dele Alija iz Totenhema.

Jedan od klubova koji se pominje je i Mančester Siti, a pre nekoliko dana, Dele Ali je uhvaćen kako se ljubi sa Mariom Gvardiolom, ćerkom Pepa Gvardiole - trenera Mančester Sitija!

Kako prenose mnogi svetski mediji poput Fudbal Espanje, Sana, Dejli Mejla... Dele Ali i Maria Gvardiola su uslikani kako se ljube u jednom kafiću, a izgledalo je kao da ne mare za ostatak sveta, prema rečima jednog od očevidaca

- Bilo je na hiljade prolaznika koji su ih gledali, svi stolovi su bili zauzeti i ceo lokal je bio popunjen. Stranci su ih gledali, ali nije ih bilo briga. Izgledalo su tako slatko, mladi su i slobodni, to je predivno - reči su jednog prolaznika, koji je i poslao fotografiju ovog para.

Maria Gvardiola ima 20 godina i najstarija je ćerka trofejnog stručnjaka Mančester Sitija, Pepa Gvardiole. Prema njenim rečima, ona i fudbaler su samo prijatelji, bez obzira na uslikanu fotografiju.

A EVO KAKO IZGLEDA I BIVŠA DEVOJKA DELE ALIJA - MANEKENKA RUBI MEJ.

Video: Veseli se srpski rode odjekuje iz auta: Simonović i Lazić uz ludu vožnju proslavljaju pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA