Dileta provokativnim treningom hipnotisala muškarce: Grudi i guza voditeljke Serije A u prvom planu

Šta drugo i očekivati od Dilete

  • 2

Od trenutka kada se pojavila na velikoj sceni, Italijanka Dileta Leota se kandidovala za jednu od najatraktivnijih voditeljki na svetu i to već uspešno potvrđuje godinama unazad.

Razlog sjajne figire koju novinarka DAZN-a ima jeste ljubav prema treningu koji praktično ne propušta, a na veliku sreću svojih pratilaca na Instagramu ne libi se da to pokaže u javnosti.

Ovaj poslednji je izazvao veliku pažnju muškog dela populacije s obzirom na to da je Dileta u "vrelom" izdanju radila jogu i snimak (na početku teksta) okačila na društvene mreže.

Nedavno je otkrila i tajnu dobrog izgleda:

- Ja sam sa Sicilije i volim da kuvam i jedem. Formu održavam tako što se trudim da svaki dan treniram barem po 20 minuta. Ali kvalitetno. Ako nisam u mogućnosti, onda se vratim na 2-3 jača treninga sedmično od po sat vremena - poručila je Dileta nedavno.

U međuvremenu njena ljuba sa Jamanom Džanom cevta, iako su mediji u Italiji pisali da je otkačila Turčina zbog potpredsednika Rome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    20. maj 2021 | 15:32

    Al se namestila,svaka joj cast...

  • Pop Cira

    20. maj 2021 | 21:23

    Unazad godinu dana kada god objavite nesto novo o Dileti u rubrici galerija su jedne te iste slike, zar je moguce da niste u stanju ubaciti nove ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA